Jobul de model videochat este pentru oricine ?

Jobul de model videochat este pentru oricine ?

Din cauza dezinformării generale, majoritatea oamenilor care nu fac parte din acest domeniu sunt de părere că „Videochatul este pentru oricine. Doar te dezbraci și banii vin. Oricine poate să facă această meserie.” Cu siguranță și tu ai auzit aceste vorbe de-a lungul timpului, dar oare cât de adevărate sunt?

Noi, echipa NightProwl Studio, ne aflăm pe această nișă încă de la începuturile ei, iar de-a lungul a mai bine de 10 ani am evoluat constant și am avut performanțe uriașe recunoscute pe plan international. Acest lucru ne-a adus titlul de cel mai bun studio de videochat din Europa. Credem că avem experiența necesară pentru a vă informa că videochatul nu este pentru toată lumea.

La fel ca în oricare altă meserie, în videochat ai nevoie de anumite abilități pentru a putea avea venituri de ordinul zecilor de mii de dolari într-o singură perioadă. Sumele fabuloase care se vehiculează sunt reale, dar ceea ce nu se menționează întotdeauna este munca depusă pentru acele sume și implicarea unei mici armate de oameni pentru ca un model să arate și să se comporte exemplar.

Munca pe care un model de videochat o depune diferă de la model la model, ca urmare a personalității și a unicității fiecăruia. Sunt modele înzestrate genetic cu abilități care se pliază pe videochat și modele care au nevoie să depună un efort în plus pentru a putea să își dezvolte anumite abilități necesare pentru această meserie – mai exact, sunt persoane native și persoane care muncesc poate de 1.000 de ori mai mult ca un nativ pentru a face performanță.

Pentru a afla dacă te poți plia pe această meserie este foarte important să îți măsori ambiția și motivația. Întrebări precum: „Sunt o persoană ambițioasă? / Care este motivul pentru care vreau să fac videochat? Cât de accentuată este motivația mea? / La ce stil de viață aspir?” te vor ajuta să îți dezvălui adevărata ambiție și motivație pentru a intra în această lume. Cu cât motivația ta este mai puternică, cu atât vei avea mai multe șanse să răzbești în această industrie. În general, principala motivație a tinerelor care pășesc în această industrie este stilul de viață luxuriant – banii sunt principala motivație și banii sunt cei care ajută la creșterea ambiției.

Dacă aspiri la un stil de viață fără grija zilei de mâine și nu mai vrei să aștepți 5 – 10 ani până când poți atinge acest stil de viață, atunci videochatul este pentru tine. Calitățile specifice unui model de videochat se pot dobândi în timp, cu ajutorul unei echipe de specialiști pe care noi ți-o punem la dispoziție. Cu toate acestea, pentru a avea o carieră de model de top, este nevoie de ambiția și dedicarea ta.

Pe lângă motivație și ambiție, un model de videochat are nevoie atât de anumite caracteristici fizice, cât și de caracteristici psihologice, dar despre acest lucru vom discuta pe larg în articolele viitoare.

Agențiile NightProwl

Galați
București