Alegerea studioului de videochat potrivit tie

Alegerea studioului de videochat potrivit tie

Am tot scris si subliniat in decursul anilor importanta alegerii studioului de videochat potrivit pentru tine, cum sa-l alegi , si utilizand ce criterii pentru a te asigura ca ajungi in locul potrivit pentru tine din toate punctele de vedere. Astazi trecem in revista toate chestiunile cu adevarat importante despre care am tot vorbit in ultima vreme, si daca acorzi 10-20 de minute pentru a studia acest articol si video-urile atasate, atunci cu siguranta vei fi suficient de informata si vei sti exact cum sa alegi studioul de videochat potrivit. Sa incepem.

In primul rand plecam de la premiza ca iti doresti cu adevarat sa faci performanta in videochat, adica sa castigi foarte multi bani, exact ca in reclamele studiourilor de videochat din Romania. Din start intelegem ca trebuie astfel sa facem o selectie a studiourilor in functie de performanta, notorietatea si profesionalismul lor , si nu pe criterii de comoditate in care „studioul cel mai apropiat de locul in care locuiesc” este castigatorul. Daca e nevoie sa traversezi tot orasul ca sa ajungi la studioul care se pliaza pe necesitatile tale, atunci acest efort este necesar si poate reprezenta diferenta in mii sau zeci de mii de dolari. Ce alegi in aceasta situatie ? Comoditatea sau performanta financiara ? Cel mai bun studio videochat din oras e posibil sa nu fie chiar atat de aproape de locuinta ta.

Chiar si asa este clar ca un studio cu adevarat profesional va fi usor accesibil, aflandu-se intr-o zona centrala a orasului, asta putand sa fie un alt criteriu de selectie atunci cand ne referim strict la locatia sau localizarea pe harta a studioului de videochat in care doresti sa te angajezi.

Dar sunt alte aspecte mult mai importante decat locatia precum : oferta, premiile sau recunoasterea internationala, legalitatea, comisioanele oferite, programul de lucru si concediile, relatiile contractuale, si altele.

Oferta unui studio de videochat se refera la cateva chestiuni importante : comisionul oferit, conditiile de munca, bonusuri si asa mai departe. Sunt foarte multe lucruri la care putem face referire aici , dar o sa ne oprim asupra celui mai important : oferta legata de comisioanele de plata. Un studio care iti ofera 50% plus eventuale bonusuri de performanta este un studio de luat in calcul. Un studio care ofera mai mult de 65% iti recomandam sa-l scoti din calcule. Iti oferim doua explicatii in acest sens :

1. un studio cu adevarat profesional dispune de infrastructura tehnica si logistica de calitate, realizata prin investitii masive. De asemeni dispune de staff performant care produce costuri lunare (salarii, bonusuri, etc). Este normal ca un astfel de studio sa-ti ofere un comision mai mic.
In oglinda , un studio care nu-ti va oferi mai nimic si care nu angajeaza cheltuieli care sa te ajute (logistica, tehnica de ultima generatie, decoruri cu adevarat moderne, oameni angajati – traineri etc) atunci normal ca-ti vor oferi un comision mai mare ca sa te ademeneasca .

2. Un alt argument este cel matematic : 50% din banii multi pe care ii poti obtine la un studio cu adevarat profesional si care te poate sustine va insemna intotdeauna mai mult, mult mai mult decat 70-80% din aproape nimicul pe care il vei castiga cel mai probabil de la studiourile cu astfel de oferte de angajare.

Asadar, trebuie sa acorzi atentie in oferta si la alte detalii oferite de acest studio : galeria foto, informatia existenta pe site despre oferta, reguli sau regulamente, relatii contractuale sau orice alte informatii extrem de utile. Daca este doar o simpla pagina de internet care nu ofera informatie mai deloc ci mai degraba doar oferte care sa te ademeneasca, nu e un semn bun de transparenta si iti recomandam in consecinta sa eviti aceste studiouri.

Atunci cand vorbim de informatie relevanta pe un site al unui studio de videochat facem referire la chestiuni care poate ca nu te intereseaza la momentul cautarii studioului potrivit, dar care crede-ma, sunt extrem de importante pentru tine , precum :

-programul de lucru al studioului respectiv, cand lucrezi, cat lucrezi, eventual care sunt regulile si politicile in acest sens (eventuale amenzi atunci cand lipsesti) precum si care este politica studioului respectiv pentru libere si concedii, pentru ca in mod clar la un moment dat ai nevoie de cel putin un concediu , nu-i asa ?

-legalitatea studioului respectiv, si eventualele conditii contractuale sau modalitati de plata.

Cu alte cuvinte, atunci cand citesti ofertele unui studio de videochat, inainte sa faci o alegere, nu te lasa „convinsa” sau „atrasa” de oferte, de miile de dolari , de bonusuri si asa mai departe, sunt si multe alte informatii de care ai nevoie inainte de a lua o decizie in acest sens.

Iti recomandam video-ul de mai sus pentru a intelege cum, functioneaza ofertele si cum sa fii atenta din acest punct de vedere.

Si atunci ce studio de videochat sa alegi ? Care este studioul de videochat potrivit pentru tine ? Interesante intrebari dupa ce , prin mentiunile de mai sus am eliminat foarte multe studiouri. Eu bine, din lista studiourilor ramane e simplu sa alegi cateva (sau toate studiourile ramase pe lista ta) si sa incepi sa programezi interviuri. Acesta este pasul 2 in alegerea studioului de videochat in care sa lucrezi .

Mergem astfel la cat mai multe interviuri si punem toate intrebarile necesare, inclusiv despre contract si prevederile acestuia. Poti vedea foarte clar daca studioul respectiv are oameni angajati, cat de frumos arata, unde este pozitionat, poti avea deja o prima impresie despre profesionalismul studioului respectiv in functie de modul in care ti se vorbeste, si orice alte mici chestii sau detalii care te vor atrage sau din contra iti vor crea repulsie fata de studioul respectiv. Cere asadar cat mai multe detalii si pune oricate intrebari consideri ca sunt necesare.

Dupa ce ai vizitat toate studiourile de videochat din lista, este acum timpul sa alegi. Suna si informeaza ca te-ai decis apoi mergi la semnarea contractului. Citeste cu atentie contractul si nu te lasa distrasa de la citirea acestuia, unele studiouri au o tactica diversionista foarte bine pusa la punct din acest punct de vedere (de exemplu un model care „iese in pauza” si te vede, vine la tine si zice „vai , o sa-ti placa aici, contractul e super ok” (etc). Citeste cu foarte mare atentie contractul, e important sa stii exact ce semnezi, iar daca sunt clauze care nu-ti convin, cere sa fie scoase din contract sau sa ti se explice in detaliu ce inseamna fiecare clauza .

Inca cateva sfaturi utile de final :

-vei vedea fetele alea multe in testimoniale text sau video care spun ca in 6 luni si-au rezolvat situatia financiara pe viata, au deja milioane, Range Rover nou nout, apartament cumparat si alte nebunii. Nu exista asa ceva intr-un termen atat de scurt si poti numi asta publicitate falsa. Chiar vrei sa te angajezi intr-un studio care face publicitate falsa ?

-Iti recomandam de asemeni sa vizionezi videoul de mai jos referitor la contractele cu studiourile. Iti poate fi de un real ajutor atunci cand vei face pasul spre a alege studioul potrivit tie .

Speram ca acest articol sa-ti fie util si iti uram mult succes in alegerea studioului de videochat cel mai potrivit nevoilor tale.

Agențiile NightProwl

Galați
București