Cât se mai câștigă din videochat

Din acest articol vei putea afla care sunt salariile la videochat, dar mai ales care sunt lucrurile pe care trebuie să le faci, sau calitățile pe care trebuie să le ai pentru a-ți atinge potențialul.

Videochatul îți poate schimba radical viața în bine, oferindu-ți oportunitatea de a îți îndeplini dorințe la care momentan doar visezi, cumpărături, mașină, propria ta casă, să te bronzezi pe cele mai frumoase plaje din lume și să ai un stil de viață ca in reviste. Câștigurile de mii și zeci de mii de dolari lunar sunt reale și posibile, indiferent de ceea ce crezi tu despre tine, de experiența de viață pe care o ai sau de nivelul de cunoștere a unei limbi străine. Cu siguranță din videochat vei putea câștiga mai mult decât la orice alt job.

Care sunt factorii care influențează câștigurile modelelor ?

Trebuie evidențiat că platformele de videochat sunt destinate divertismentului online. Dacă facem o paralelă cu televiziunea, noi suntem producătorii emisiunilor iar telespectatorii sunt membrii site-urilor de chat. Din acest motiv, carisma, zâmbetul și personalitatea ta joacă un rol extrem de important pentru a-ți crea o audiență, și apoi pentru a monetiza această audiență prin surprize, privaturi, vânzare de conținut și alte metode de a genera bani.

Seriozitatea

Ce femeie nu-și dorește un trai bun, să câștige foarte mulți bani și să nu depindă de nimeni? Jobul de model îți poate oferi toate aceste lucruri, dar din start trebuie să știi că din videochat vei câștiga o sumă egal proporțională cu nivelul tău de implicare. Implicarea este definită prin seriozitatea pe care o acorzi acestui job, respectarea unui program și a face o prioritate din a deveni întotdeauna cea mai bună versiune a ta atunci când ești online. Videochatul nu este un job cu salariul fix, și cu cât petreci mai mult timp calitativ online cu atât veniturile tale vor fi mai mari.

Frumusețea și carisma

În videochat nu contează foarte mult aspectul fizic, sunt mii și mii de exemple de modele care câștigă foarte mulți bani fără să se încadreze în stereotipuri. Până la urmă, considerăm că un om este frumos atunci când are carismă, când este sociabil, și apreciem la oamenii din jurul nostru aceste tipuri de calități, precum simțul umorului. Aspectul fizic este doar o noțiune, sau un stereotip. În realitate, o femeie este frumoasă atunci când se îngrijește și când are resursele să se îmbrace cu cele mai frumoase haine, cu cei mai cool pantofi, sau să aibă un makeup de calitate.

Videochatul este despre oameni. Sigur, oamenii se simt atrași de frumos, și frumusețea joacă un rol al său în videochat, însă cel mai important atu pe care un model îl poate avea este simțul umorului, personalitatea sociabilă , sau într-un cuvânt : carisma. Modelul de videochat de top este acea persoană cu care poți sta de vorbă ore în șir, fără să te plictisești. Modelele care dețin această caracteristică, tind să facă cei mai mulți bani.

Limba engleză

Poți performa și poți avea câștiguri foarte mari și dacă nu știi deloc engleza, sau dacă nivelul tău nu este unul avansat. Orice minusuri trebuie însă să fie compensate prin seriozitate, implicare și disponibilitate. Vei avea ocazia ca în fiecare zi să înveți cuvinte și expresii noi astfel încât, într-un orizont de timp rezonabil, să poți purta conversații din ce în ce mai elaborate cu membrii platformelor de videochat pe care vei lucra.

Estimează cât ai putea câștiga

Dacă nu ai răbdare să citești acest articol și vrei să afli rapid cât ai putea tu câștiga, atunci îți propunem acest test online.

Be a JASMIN Model

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinga elit, sed do eiusmod incididunt dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices risus

  • Nam luctus dui quis erat ultrices ut hendreri
  • Tincidunt vivamus nec blandit nunc et
  • Accumsan metus lignment egestas dolor neque
schedule an appointment

Răbdarea și câștigurile modelelor începătoare

Răbdarea este o virtute care se poate pierde pe parcurs. "Imediat", "Acum!", "Am nevoie ieri". Acestea sunt lucruri pe care le auzim în fiecare zi. Este bine că trăim în era digitală când lucrurile se dezvoltă și se întâmplă cu rapiditate, existând acces nelimitat la informații și resurse, cu multiple modalități de a rezolva o anumită problemă. Dar este lipsa de răbdare bună ? Nu întotdeauna !

Studii recente arată că atenția noastră pe orice tip de detaliu este într-o continuă scădere, în special datorită fenomenelor din social media, acolo unde informațiile apar în timp real și încurajează consumul rapid de content. Același fenomen poate să fie cu ușurință observat și în videochat, unde lucrurile nu se desfășoară aproape niciodată cu viteza așteptată de modele, care își doresc câștiguri sper mari într-un timp extrem de scurt. Desigur că ne dorim cu toții să câștigăm cât mai mult și să scăpăm de grijile financiare, dar este posibil să ne atingem obiectivele chiar atât de rapid ?

Majoritatea modelelor care ne-au bătut la ușă în ultima perioadă au această mentalitate de a-și dori câștiguri foarte mari, foarte repede și cu minim de efort. Videochatul nu funcționează însă chiar așa. Dacă în unele cazuri câștigurile mari pot să fie atinse repede, în niciun caz nu se poate face fără eforturi și seriozitate.

Desigur că vei găsi pe internet pagini ale unor studiouri de videochat care îți vor spune fix opusul, dar aceste pagini nu sunt informative ci de promovare și publicitate. Nu tot ce vei găsi scris acolo este obligatoriu si adevărat. Din perspectiva noastră lucrurile bine făcute și obținerea de rezultate poate dura un timp, aproape niciodată peste noapte. Iar când vorbim despre rezultate în videochat, facem întotdeauna referire la paymenturile acelea uimitoare de zeci de mii de dolari.

La NightProwl vei avea parte de o abordare corectă, pas cu pas, lucrând în etape de dezvoltare și de training. Cu fiecare nouă etapă parcursă posibilitățile tale de a câștiga bani cresc. Cât de repede vei parcurge toate aceste etape depinde numai și numai de tine, de cât de serioasă , muncitoare și receptivă vei fi. Scopul principal este de a ajunge la încasări de minim 5000 de dolari la fiecare perioadă de două săptămâni, adică dublu lunar, într-un orizont rezonabil de timp, cu o durata cuprinsă între o luna și până la trei luni calendaristice. Cu cât abilitățile tale sunt mai bine conturate cu atât drumul pe care îl vei parcurge va fi mai scurt.

Or să fie unele zile dificile la început în special dacă nu ai mai lucrat niciodată ca model de videochat, cu rezultate financiare sub așteptările tale. Dacă acesta va fi primul tău job, îți va fi cu atât mai greu să renunți la multele ore petrecute cu prietenii, și vei avea impresia că trece viața pe lângă tine. Toate acestea sunt trăiri absolut normale, dar tu trebuie să ai determinarea și perseverența să mergi mai departe, să înveți, și să-ți atingi targetul de a deveni un model de top.

Desigur că există și excepții, modele noi, fără experiență, care ajung la câștiguri de 8-10,000 de dolari, sau chiar mai mult, extrem de repede. Ne dorim să ai acest succes, dar de regulă la astfel de rezultate se ajunge în câteva luni de muncă cu perseverență. Trebuie să ai răbdare pentru a ajunge la încasările de acest gen. Totuși, așteptările realiste ale unui model începător, fără experiență, în prima luna de activitate, trebuie să fie undeva la 2500 de dolari, urmând ca de acolo să fie construit drumul către succes și către câștiguri infinit mai mari.