NightProwl studio videochat București

Cel mai premiat studio din București
Parteneriat exclusiv cu LiveJasmin
Câștigă și tu peste $10,000 lunar
Training și suport dedicat 24/7
Un studio cu peste 20 de ani de experiență
Program flexibil, libere și zile de concediu
Faci mulți bani lucrând pe un singur site
Vei beneficia de promovare și mult trafic

În cei peste 11 ani de existență am adus sub același acoperiș cei mai buni traineri, formând o echipă de oameni cu adevărat profesioniști, experți în formarea modelelor de top. Îți oferim astfel nu doar un loc de muncă ca model în studioul nostru de videochat din București, ci o oportunitate reală de a lucra alături de oameni minunați și traineri de calitate, urmând să ai sprijinul nostru încă din primul minut. Aplică chiar astăzi pentru un job de model în studio videochat București și vei avea un nou stil de viață.

Misiunea noastră este de a instrui cele mai bune modele din lume, remarcabile prin imaginea lor impecabilă, succesul lor financiar și împlinirea lor atât pe plan profesional cât și personal. Vei avea un contract legal de colaborare, fără amenzi, fără penalizări, cu o multitudine de beneficii și avantaje, cu multă promovare online și instrumente prin care să ajungi să câștigi sumele fabuloase pe care cu siguranță ți le dorești.

Descoperă oferta de colaborare pentru modele
Ofertă angajare modele
studio videochat Bucuresti

Videochat în Piața Unirii din București

București,Bulevardul Unirii 47

Calitatea muncii noastre este constant premiată la galele industriei internaționale de videochat în Los Angeles, Barcelona, Amsterdam și Praga. Alături de modelele noastre din formăm o echipă, iar trainerii NightProwl au devotamentul, răbdarea și cunoștințele necesare pentru a te ajuta să devii următorul model de top.

Angajează-te în cel mai cool studio din București

Videochat Glamour

O zicala românească spune că "cine se aseamănă se adună" iar echipa și modelele noastre au o mentalitate orientată către rezultat și performanță financiară. Indiferent de imaginea ta, de nivelul de cunoaștere a limbii engleze sau de eventuala lipsă de experiență în domeniu, îți vom deschide larg ușa și te vom primi cu căldură să lucrăm împreună doar dacă îți dorești cu adevărat să muncești cu seriozitate și profesionalism. Nu te va judeca nimeni si nu-ti vom cere niciodată să faci lucruri care sunt împotriva voinței sau credințelor tale.

Activitatea unui model de videochat este deja notorie și cu singuranță știi sau ai auzit detalii despre ceea ce presupune un job în acest domeniu. Un model profesional de videochat va putea ajunge cu ușurință un model de top cu încasări pe măsură atunci când își dorește cu adevărat acest lucru și doar atunci când are alături o echipa de oameni experimentați.

Vei lucra într-un studio cu adevărat de lux situat în Piața Unirii din București, un loc unde activitatea ta ca model de videochat se va desfășura în condițiile cele mai bune și într-un mediu de lucru liniștit, propice dezvoltării. Ce nu vei găsi aici sunt zeci sau sute de modele care să-ți fie colege, întrucât deviza noastre este calitate și nu cantitate. Preferăm să lucrăm cu un număr restrâns de modele serioase, implicate, și cărora să le dedicăm tot timpul și toată priceperea noastră.

Câți bani poți castiga din videochat ?

Modelele studioului nostru câștigă constant între 8,000 și peste 20,000 de dolari la fiecare două săptămâni. Modelele începătoare, în funcție de aspectul fizic și abilitățile de care dispun trebuie să aibă așteptări cuprinse între 1500 și 3000 de dolari la perioada (două săptămâni).

Așa arată studioul de videochat București

Angajări modele videochat în București

NightProwl București face angajări videochat fiind într-o continuă căutare de fete ce au minim 18 ani împliniți și dorința de a lucra și de a câștigă foarte mulți bani. Acest studio de videochat își propune să lucreze și să ajute doar fetele și femeile serioase. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc de muncă ca model videochat București, atunci folosește formularele de contact de pe această pagină pentru a programa un interviu.

Oferim în mod necondiționat tot sprijinul necesar pentru că tu să te poți dezvolta, beneficiind de cele mai bune echipamente și accesorii, dar și de ajutorul 24/7 al întregii noastre echipe. Cu încasări medii de 9000 de dolari lunar și cu multe colege care câștigă constant peste 10-15,000 la fiecare două săptămâni ne poziționăm cu ușurință în topul celor mai bune studiouri de videochat din București.

În cei peste 10 ani de experiență în angajari videochat, am construit și am adunat sub același acoperiș cei mai buni traineri, și cea mai profesionistă echipă din domeniu. Îți putem astfel oferi cel mai bun loc de muncă posibil în videochat, iar cu susținerea noastră necondiționată poți avea o carieră extrem de profitabilă financiar. Te poți baza pe sprijinul nostru încă din primul minut, în scopul tău de a face treaba bună și de a câștigă o mulțime de bani.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat care colaborează cu oricine le "bate la ușă", noi avem standarde bine definite prin care dorim să ne alegem viitoarele colaboratoare. O zicala Românească spune că "cine se aseamănă se adună", iar noi ne dorim parteneriate cu fete care au o mentalitate orientată către succes, o motivație puternică, sunt serioase și istețe. Pentru a deveni un model de videochat de succes, cu câștiguri pe măsură, trebuie să lucrezi alături de cel mai performant studio de videochat din Bucuresti.

Care este programul de muncă la videochat ?

Pentru a produce performanțele financiare pe care le aștepți trebuiesc lucrate 5 zile pe săptămână a câte 8 ore fiecare. La noi îți alegi în fiecare zi de joi care sunt zilele din săptămâna următoare în care dorești să muncești, având astfel beneficiul de a-ți organiza săptămâna așa cum îți dorești.

Ai de asemeni posibilitatea de a avea zile libere și concedii, un lucru extrem de rar în comparație cu celelalte studiouri de videochat din București.

NightProwl Studio - Videochat București - Noi creăm modele de top

Acesta este nu doar sloganul nostru ci și obiectivul - de a forma modele de top care să câștige bani din activitatea de videochat în colaborare cu agenția noastră din București.

Industria videochatului este adesea în centrul unor controverse sociale și poate fi stigmatizată în unele cercuri. Cu toate acestea, pentru mulți oameni, este o alegere legitimă de carieră și un mijloc de trăi, ba chiar de a te dezvolta intelectual, aici având oportunitatea de a învăța foarte multe lucruri utile nu doar în viață ci și într-o eventuală carieră ulterioară.

Formarea modelelor de top se face prin training personalizat urmând principiul "Real Girls with Real Emotions" prin care studioul nu te va constrânge niciodată să faci lucruri împotriva voinței tale și va lucra doar în baza aptitudinilor pe care le ai și a lucrurilor pe care ești dispusă să le faci.

Referitor la controverse noi considerăm că un om trebuie să fie drept, corect, bun față de cei din jurul său, acestea fiind elementele care îi definesc caracterul. Oamenii care aruncă cu vorbe având păreri despre activitatea modelelor sau studiourilor de videochat nu ne interesează. Suntem oameni asumați, care iubesc cu adevărat această industrie, profesioniști în adevăratul sens.

5 Motive pentru a alege NightProwl Studio

Cele mai frumoase decoruri de videochat din București

Poziționat ultracentral în Piața Unirii din București, agenția noastră este decorată cu foarte mult bun gust, foarte mulți din cei care ne-au călcat pragul spunându-ne că acesta este probabil cel mai frumos loc pe care l-au văzut.

Camerele nu sunt doar spațioase și decorate corespunzător cu atenție pe fiecare detaliu, ci și dotate cu echipamente de streamming de ultima generație precum camerele web PtZ Optics, calculatoare ultra-performanțe și lumini.

Concursuri motivante

Ne place să ne ținem colectivul angrenat în promoții și concursuri în mod constant, premiile și bonusurile oferite fiind diferite de la caz la caz, fie în bani, fie în premii cum ar fi poștele Louis Vuitton, încălțăminte de la Gucci (și similare).

Videochat la cele mai înalte standarde

Nu este ușor să lucrezi la studioul NightProwl. Aici avem toleranță zero față de oamenii care nu-și doresc să muncească și să se dezvolte. Toată lumea din oraș știe însă deja că dacă vrei să ai cele mai mari câștiguri din București atunci mergi la NightProwl - pentru că mergi la sigur.

Noi formăm modele de top

Peste șapte din modelele noastre au câștigat deja peste un milion de dolari, iar alte 52 au trecut cu mult peste 500,000. Avem constant modele în topul încasărilor LiveJasmin și generăm permanent programe inovative de training care să ajute colectivul să evolueze și să câștige din ce în ce mai mulți bani.

Ideal pentru modelele fără experiență

Dacă nu ai mai lucrat ca model de videochat până acum află că NightProwl Studio iubește să lucreze cu fete ca tine pe care să le formeze de la zero.