Videochat București NightProwl

Profită de această oportunitate și alege cel mai profesional videochat din București !

Misiunea noastră este de a instrui cele mai bune modele din lume, remarcabile prin imaginea lor impecabilă, succesul lor financiar și împlinirea lor atât pe plan profesional cât și personal. Vei avea un contract legal de colaborare, fără amenzi, fără penalizări, cu o multitudine de beneficii și avantaje, cu multă promovare online și instrumente prin care să ajungi să câștigi sumele fabuloase pe care cu siguranță ți le dorești.

În cei peste 11 ani de existență am adus sub același acoperiș cei mai buni traineri, formând o echipa de oameni cu adevărat profesioniști, experți în formarea de modele. Îți oferim astfel nu doar un loc de muncă ca model în studioul nostru de videochat din București, ci o oportunitate reală de a lucra alături de oameni minunați și traineri de calitate, urmând să ai sprijinul nostru încă din primul minut. Aplică chiar astăzi pentru un job de model în studio videochat București și vei avea un nou stil de viață.

Oferta de angajare

Experți videochat

Fără falsă modestie, și dovedind prin rezultate, suntem studioul care te poate învăța cu adevărat cum să faci bani.

Extra promovare

Dincolo de traficul bun pe care îl vei avea pe site, beneficiezi de extra promovare din partea studioului nostru.

Garantat 1500 Euro

Vei avea un venit minim garantat de 1500 euro lunar, deși suntem convinși că vei câștiga încă din start cu mult mai mult.

Modele de top

Vei lucra alături de modelele de top ale studioului nostru de la care vei putea învăța mici secrete, și care te vor susține.

garderobă & beauty

Ai la dispoziție o garderobă cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pe care le poți folosi încă din prima zi.

portofoliu profesional

Colaborăm cu cei mai buni fotografi pentru ca portofoliul tău foto-video să fie atractiv și să te reprezinte.

O zicala românească spune că "cine se aseamănă se adună" iar echipa și modelele noastre au o mentalitate orientată către rezultat și performanță financiară. Indiferent de imaginea ta, de nivelul de cunoaștere a limbii engleze sau de eventuala lipsă de experiență în domeniu, îți vom deschide larg ușa și te vom primi cu căldură să lucrăm împreună doar dacă îți dorești cu adevărat să muncești cu seriozitate și profesionalism. Așadar, la noi vei găsi o echipă de oameni serioși, lipsiți de prejudecăți, și care sunt aici să te ajute să-ți atingi obiectivele. Nu te va judeca nimeni si nu-ti vom cere niciodată să faci lucruri care sunt împotriva voinței sau credințelor tale.

Activitatea unui model de videochat este deja notorie și cu singuranță știi sau ai auzit detalii despre ceea ce presupune un job în acest domeniu. Un model profesional de videochat va putea ajunge cu ușurință un model de top cu încasări pe măsură atunci când își dorește cu adevărat acest lucru și doar atunci când are alături o echipa de oameni experimentați. Practic e o muncă de echipă în care tu vei veni cu abilitățile tale iar noi vom găsi metodele prin care să le punem în valoare, sau vom găsi soluții de orice natură pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele pe care ți le propui.

Deși pare aparent banal, videochat București extrem de complex, iar formarea unor modele cu potențial de creștere foarte mare reprezintă un întreg proces. Din acest motiv ne-ar trebui foarte multe pagini în care să scriem toate aceste lucruri, însă ne ia doar 2-3 rânduri să precizăm care sunt lucrurile care nu produc performanță. De fapt totul se rezumă la un singur cuvânt și la o singură frază pe care o spunem încă de la început fiecărui nou membru al echipei noastre. Cuvântul este seriozitate iar fraza definitorie este "nu poți ajunge la câștiguri serioase fiind un om neserios".

Formăm modele de top

Aplică chiar acum pentru un job de model în cel mai performant studio de videochat din București.

  • salariu minim garantat
  • program de lucru flexibil și performant
  • mega bonusuri și concursuri lunare
programează interviu

Studio în Piața Unirii din București

Rezultatele bune și încasările uriașe ale modelelor noastre nu sunt deloc întâmplătoare. Calitatea muncii noastre și a modelelor noastre este constant premiată la galele industriei internaționale de videochat în Los Angeles, Barcelona, Amsterdam și Praga. Alături de modelele noastre din București formăm o echipa în adevăratul sens, iar trainerii NightProwl au devotamentul, răbdarea și cunoștințele necesare pentru a te ajuta să devii următorul model de top.

Vei lucra într-un studio cu adevărat de lux situat în Piața Unirii din București, un loc unde activitatea ta ca model de videochat se va desfășura în condițiile cele mai bune și într-un mediu de lucru liniștit, propice dezvoltării. Ce nu vei găsi aici sunt zeci sau sute de modele care să-ți fie colege, întrucât deviza noastre este calitate și nu cantitate. Preferăm să lucrăm cu un număr restrâns de modele serioase, implicate, și cărora să le dedicăm tot timpul și toată priceperea noastră.

NightProwl București face Angajări videochat fiind într-o continuă căutare de fete ce au minim 18 ani împliniți și dorința de a lucra și de a câștigă foarte mulți bani. Acest studio de videochat își propune să lucreze și să ajute doar fetele și femeile serioase. Așadar, dacă ești în căutarea unui loc de muncă ca model videochat București, atunci folosește formularele de contact de pe această pagină pentru a programa un interviu.

Avantajele colaborării cu NightProwl Studio

Oferim în mod necondiționat tot sprijinul necesar pentru că tu să te poți dezvolta, beneficiind de cele mai bune echipamente și accesorii, dar și de ajutorul 24/7 al întregii noastre echipe. Cu încasări medii de 9000 de dolari lunar și cu multe colege care câștigă constant peste 10-15,000 la fiecare două săptămâni ne poziționăm cu ușurință în topul celor mai bune studiouri de videochat din București.

Videochatul reprezintă modalitatea tehnică de a comunica online cu una sau mai multe persoane, membrii ai platformelor de chat, prin intermediul unui calculator și a unui webcam. Temele de discuție pot să fie extrem de diverse, chiar și fără conotație sexuală. Vei face bani folosindu-ți carisma, imaginația și inteligența.

Majoritatea celor care nu cunosc această industrie a videochatului își pun aceiași întrebare : de ce ar plăti niște oameni, uneori sume mari de bani, pentru a mă vedea pe ecranul calculatorului lor. În principiu pentru că vorbim despre oameni care provin din culturi diferite, din societăți cu gândiri și obiceiuri total diferite decât cotinianul pe care îl cunoaștem aici în România. Acești oameni apreciază în egală măsură socializarea în mediul online din varii motive: sunt timizi, nu au suficient timp, etc. Este foarte posibil, și frecvent întâlnit, ca tu să fii acea fată pe care în viață reală nu ar avea curajul necesar pentru a o invita în oraș.

Secretul pentru a face foarte mulți bani ca model este să înțelegi ce-și doresc acești oameni. Pentru asta ne vom ocupa intens de pregătirea ta profesională, învățându-te cum să abordezi diversele situații, cum să te îmbraci și cum să-ti dezvolți arta de a seduce.

O echipă de oameni profesioniști

În cei peste 10 ani de experiență în angajari videochat, am construit și am adunat sub același acoperiș cei mai buni traineri, și cea mai profesionistă echipă din domeniu. Îți putem astfel oferi cel mai bun loc de muncă posibil în videochat, iar cu susținerea noastră necondiționată poți avea o carieră extrem de profitabilă financiar. Te poți baza pe sprijinul nostru încă din primul minut, în scopul tău de a face treaba bună și de a câștigă o mulțime de bani.

Spre deosebire de alte studiouri de videochat care colaborează cu oricine le "bate la ușă", noi avem standarde bine definite prin care dorim să ne alegem viitoarele colaboratoare. O zicala Românească spune că "cine se aseamănă se adună", iar noi ne dorim parteneriate cu fete care au o mentalitate orientată către succes, o motivație puternică, sunt serioase și istețe. Pentru a deveni un model de videochat de succes, cu câștiguri pe măsură, trebuie să lucrezi alături de cel mai performant studio de videochat din Bucuresti.

Îți oferim această oportunitate de a lucra în cel mai serios și profesional studio videochat Bucuresti, alături de o echipă prietenoasă, entuziasmată să te cunoască, și de un grup de colege cool. Câștigurile unui model de videochat variază între 1000 și mult peste 10.000 de dolari lunar, indiferent dacă lucrează la un studio din Bucuresti sau la oricare altă locație NightProwl din țară.

Alegerea Nr.1 pentru modelele de top

Dacă ai citit mare parte din conținutul de pe pagina noastră de internet ai observat cu siguranță că punem accent pe calitate și că ne asumăm să lucrăm doar cu oameni responsabili și cu o reală dorința de a reuși în viață. Nu trebuie să ai experiență anterioară pentru a te angaja la NightProwl Studio, dimpotrivă preferăm de cele mai multe ori să lucrăm cu fete care nu au fost formate greșit de alte studiouri de videochat.

Nu suntem interesați cât de multă engleză știi sau cum arăți, întrucât acestea sunt aspecte care pot să fie remediate sau rezolvate prin zeci de metode, însă suntem interesați de dorința ta realistică de reușită pe care să o transformi în implicare și seriozitate față de noul tău job.

Angajări modele videochat București

Oferim în mod necondiționat tot suportul necesar pentru a te dezvolta ca model, beneficiind de cele mai bune echipamente și accesorii, dar și de sprijinul 24/7 al echipei noastre de suport și training. Misiunea noastră este de a instrui cele mai bune modele din lume, remarcabile prin succesul lor personal și profesional.

La NightProwl studio videochat Bucuresti vei găsi o echipa de oameni serioși, lipsiți de prejudecăți, și care sunt aici să te ajute. Nu te judecă nimeni, și nu te împinge nimeni să faci lucruri care sunt împotriva voinței tale. Vei avea un contract legal de colaborare, fără amenzi, fără penalizări, cu o mulțime de beneficii și avantaje , multă promovare și trafic pe care să îl monetizezi, si astfel să ajungi la câștigurile fabuloase pe care cu siguranță ți le dorești.

Programează un Interviu

Bulevardul Unirii 47, București 030167 (vezi harta)
Telefon: 0751.33.44.88
(Opțional) spune-ne câteva lucruri despre tine, dacă ai mai lucrat în domeniu sau ce așteptări ai de la NightProwl Studio