Cum poti avea incasari mai mari lucrand pe o categorie non adult videochat

Cum poti avea incasari mai mari lucrand pe o categorie non adult videochat

Videochatul se împarte în două categorii principale: videochat adult și videochat non adult. Secțiunea de videochat adult implică în mare parte nuditate, pe când secțiunea de videochat non adult implică 0 nuditate – modelul nu se dezbracă în fața camerei.

De cele mai multe ori, multe modele nu aleg secțiunea de model non adult, deoarece consideră că nu se fac atât de mulți bani precum în cea de adult. Ei bine, atunci când faci parte dintr-un studio de videochat profesionist, care deține o echipă de traineri bine pregătiți, secțiunea de non adult poate să fie la fel de profitabilă precum secțiunea de adult.

Videochatul non adult este mult mai provocator pentru un model: Cum trezesc interesul unei persoane dacă nu mă dezbrac? Cum reușesc să țin acea persoană angrenată într-o discuție pentru mult timp ( să nu uităm că în videochat timpul înseamnă bani)?

Ce trebuie sa stii chiar din start este ca, chiar si pe categorii non adult, producerea si monetizarea de continut precum si promovarea in mediul online, poate aduce un mare plus financiar.

Secretele încasărilor spectaculoase de pe sectiunea de videochat non adult

Atmosfera

În videochat, ndiferent de secțiunea la care ne referim, atmosfera este esențială pentru captarea atenției membrilor. În secțiunea de videochat adult, atmosfera trebuie să fie cât mai senzuală și pasională pentru a stârni interesul membrilor, dar, în secțiunea de non adult avem de a atmosferă intimă, prietenoasă și care să transmită încredere, astfel încât discuțiile.

Jocuri

Secțiunea de videochat non adult este perfectă pentru câteva jocuri amuzante și distractive. Exact, la non adult ai posibilitatea să dezvolți relații de prietenie cu membrii și să te joci cu ei o multitudine de jocuri. Cele mai preferate jocuri de pe această secțiune sunt jocurile de cărți, jocurile de noroc, șahul, etc. Ideea de bază este ca modelul să încerce să își distreze membrii și să caute constat noi jocuri pentru aceștia.

Nu uitați, pe non adult intră foarte mulți oameni singuri, care au nevoie de o persoană care să le fie prieten și cu care să se distreze chiar dacă totul este online.

Tombole și concursuri

Te-ai gândit cât de ușor este să atragi atenția cuiva atunci când la mijloc se află un premiu? Poți să organizezi o tombolă, în care „biletul de participare” este plătit și așa la sfârșit poți să le oferi acestora un premiu: convorbiri free pentru 10 minute, de exemplu.

Challege-uri

Challenge-urile sunt acum la modă pe întreaga rețea de socializare. Poți să creezi astfel de sesiuni cu membrii tăi. Fie îi pui tu pe ei să facă un challenge, fie te pun ei pe tine să faci acest lucru. Ai mare grijă la ce tip de provocări primești și la ce tip de provocări oferi.

Păstrarea legăturii

Atunci când ți-ai format o comunitate, trebuie să știi cum să o păstrezi. Astfel, pe conturile de social media pe care le creezi la studio cu pseudonimul tău, postează mereu conținut – poze cu tine de zi cu zi, atunci când nu ești la muncă, sau diferite update-uri.

Agențiile NightProwl

Galați
București