Cat de mult conteaza imaginea si frumusetea in videochat

Cat de mult conteaza imaginea si frumusetea in videochat

Am avut ocazia sa participam la cateva editii al unuia din cele mai mari evenimente la nivel mondial : AVN Expo, un event dedicat industriei pentru adulti, organizat anual inca din anii 80 in Las Vegas. AVN nu are prea mari legaturi cu industria de videochat, fiind mai degraba dedicat industriei porno, motiv pentru care aici participa zeci, daca nu chiar sute de starlete pe care le-am vazut cu ochii nostrii. Si nu, nu sunt deloc la fel de inalte, de suple sau de frumoase ca pe inregistrarile / filmele pe care le realizeaza. Ca o paralela , modelele de videochat isi desfasoara activitatea tot in fata unei camere, motiv pentru care frumusetea reala poate sa fie amplificata.

Ca o prima concluzie al acestui articol, putem spune, nu doar pe cele mentionate mai sus, dar si pe propriile noastre experiente din ultimii mai bine de 10 ani, ca frumusetea naturala poate sa joace un rol, dar nu are un rol primordial asa cum o are promovarea si monetizarea. Sunt alte elemente la care fiecare model de videochat, indiferent de frumusetea naturala , trebuie sa fie atent, precum : machiajul, felul in care se imbraca, accesoriile pe care le poarta. Chiar daca in teorie nu are legatura cu frumusetea, sunt si alte elemente ambientale care pot pune in valoare un model de videochat : muzica pe care o asculta, decorul si luminile , setarile camerei web, mai ales atunci cand vorbim despre videochat glamour pe LiveJasmin.

Dar ceea ce ne face pe toti unici este atitudinea. Oamenii sunt atrasi de frumos, asa este, dar am spus mai sus ca acest aspect poate sa fie ajustat. Si atunci ce va face intotdeauna diferenta ? Raspunsul la aceasta intrebare este : atitudinea. Atractia irezistibila este creata de un model care zambeste foarte mult, care comunica si este interactiv, care isi exprima o personalitate, fie ea reala, fie doar un rol jucat.

Agențiile NightProwl

Galați
București