Ce masina sa-ti cumperi cu banii de la videochat

Ce masina sa-ti cumperi cu banii de la videochat

Este de notorietate faptul ca din videochat se pot castiga foarte multi bani, si ca un model, o fata de 20-25 de ani poate castiga mii de dolari in fiecare luna. O oportunitate si un vis. Si ajungem sa lucram ca model de videochat si sa ajungem la aceaste sume.

Aici intervine dilema. Ce facem cu banii ? Nu ca nu s-ar gasi ce sa facem cu ei. Dar in general a gestiona sume de bani de catre persoane tinere si lipsite de experienta in acest sens este o problema, si fix aceasta „ecuatie” incercam sa o rezolvam in doar cateva cuvinte prin acest articol.

Deci, am stabilit ca avem bani. Ce masina sa ne cumparam? Cred ca abordarea este gresita. Care este planul de viata si care este motivatia pentru care muncesti. Daca ai un plan initial pentru care ai inceput o activitate (apartament de exemplu) ar trebui sa iti mentii acest plan pana la capat. Dar nu uita, primul pas este sa aplici pentru un job, angajari video chat.

Oricare ar fi planul, du-l pana la capat inainte de a cheltui banii pe lucruri relativ inutile sau investitii in lux. Pentru ca da , o masina reprezinta uneori un lux si o cheltuiala pe care trebuie sa o iei in considerare (revizii , reparatii, asigurare, schimburi de cauciucuri … de ce nu chiar si amenzi).

Stiai ca peste 90% din modelele studioului de videochat Galati si-au cumparat o masina sau si-au permis una la mai putin de 6 luni de la inceperea colaborarii ?

Astfel, este foarte greu de dat un sfat pentru sunt atat de multe variabile si fiecare are propriile sale prioritati. In acest caz vom enumera cateva idei si speram sa te regasesti in una dintre ele :

PRIMUL SFAT ESTE SA-TI CREEZI UN PLAN SI SA LUCREZI PENTRU EL.

Fa ceva cu banii tai, ceva care sa fie trainic. O masina nu este decat o necesitate, un moft sau un lux. In timp isi va pierde valoarea. Orienteaza-te catre ceva constructiv si durabil : un apartament, o investitie, bani pentru a-ti face propria afacere dupa ce renunti la cariera de model de videochat.

SI TOTUSI MASINA ESTE O NECESITATE

Daca masina este o necesitate, din orice motiv, chiar si cel de confort (nu mai vrei cu uber / taxi) atunci stabileste ca este o necesitate si nu un moft sau un lux necesar. Cumpara-ti o masina buna, ieftina, fiabila si usor de intretinut, care sa te duca in conditii conformtabile din punctul A in punctul B. Confort la o masina inseamna aer conditionat vara, restul sunt briz brizuri si accesorii de care chiar nu ai nevoie in acest context.

Ideal de stiut, NightProwl este cel mai longeviv Studio Certified, oferind modelelor sale seriozitate, confidentialitate si profesionalism.

SI TOTUSI VREI O MASINA TRAZNET

Daca vrei o masina traznet e ideal sa te asiguri ca iti doresti aceasta masina pentru ca esti pasionata si nu pentru ca … vecinii. Nu ai nimic de demonstrat vecinilor, nu or sa moara de invidie asa cum probabil ca te gandesti, si nici nu o sa-ti pice la picioare de admiratie. Vecinii (a se inlocui cuvantul cu orice altceva : pieteni, amici, colegi, etc) vor gasi intotdeauna motive sa te barfeasca si mai tare in contextul dat.

Asadar, daca vrei o masina traznet, scumpa, asigura-te ca ti-o doresti pentru tine, ca pasiune, ca stil de viata, si nu „de ochii lumii”.

In alte cuvinte si pe scurt : tu trebuie sa ai grija de banii tai si trebuie sa-i cheltui intotdeauna cu cap, indiferent cat de multi ai.

Agențiile NightProwl

Galați
București