Testimoniale videochat si visul unui Range Rover in doar 6 luni

Privim cu zabmetul pe buze advertorialele sau dupa caz testimonialele postate pe diverse site-uri sau in social media in care diverse modele declara sus si raspicat „Mi-am achizitionat acest Range Rover nou nout in doar 6 luni lucrand la studioul XYZ”. Fabulos . Dezbatem astazi daca aceste lucruri sunt posibile sau nu.

Stabilim din start ca aceste sume sunt posibile, si anume un model sa incaseze spre 100,000 Euro in mai putin de 6 luni, dar se intampla atat de rar incat e mai probabil sa vezi o stea cazatoare stand pe o cladire de 4 etaje din centrul Bucurestiului. Adica rar, extrem de rar. Spre imposibil de rar, desi am stabilit din start ca se poate, existe exceptii , dar pe acelea e foarte probabil sa le vezi in aceste materiale promotionale. Pai si atunci ?

Daca inca mai crezi in Mos Craciun , uite … am facut si noi un video de acest fel….

Videoclipul de mai sus a fost realizat in timpul amenajarilor studioului de videochat Bucuresti.

Atunci e simplu . Vorbim de marketing. Marketingul se bazeaza pe crearea unei necesitati sau rezolvarea unei probleme. Pana la urma cine nu vrea un Range Rover, un apartament nou nout, si mai ales cine nu vrea sa obtina aceste lucruri repede , peste noapte daca se poate , si eventual cu un minim de efort sau munca zero ? Sa ridice mana cel sau cea care nu viseaza la acest job absolut fabulos care sa ofere aceste oportunitati.

Spunem ca nu este posibil ? Ba este foarte posibil, dar cel mai probabil nu in doar 6 luni, si cel mai concret cu foarte multa munca si devotament. In aceasta mentalitate ne dorim sa te primim alaturi de echipa NightProwl Studio, nu dorim sa-ti vindem gogosi si sa-ti spunem ca in doar 6 luni te vei umple de bani, dar iti putem spune cu certitudine 100% ca daca iti doresti cu adevarat, visele tale pot deveni realitate, cu munca, si foarte putin probabil in mai putin de 6 luni.

Alege unul din studiourile de videochat din Romania ale NightProwl si hai sa vorbim, sa vedem ce lucruri minunate putem realiza impreuna.

Agențiile NightProwl

Galați
București