Ce viitor ai dupa ce faci videochat

Ce viitor ai dupa ce faci videochat

Una din marile preocupari a fetelor care se simt atrase de castigurile din videochat, dar care au o reticienta in acelasi timp este „ce ma fac dupa ce afla lumea ca fac sau ca am facut videochat”. Iti prezentam pe scurt cateva sfaturi utile si teorii in acest sens, care sa te ajute sa intelegi sau sa iei o decizie informata.

1. In cele mai multe dintre cazuri ne confruntam cu celebrul „ce-o sa zica lumea”? De cand lumea si pamantul, lumea vorbeste, lumea barfeste, iar celor care le place acest tip de taifas vor continua sa o faca indiferent daca tu vei face videochat sau nu. Motive de barfa se gasesc tot timpul. Cel mai important este sa sti ca drumul in viata ti-l creezi tu, si ca indiferent de drum in viata vei alege, lumea va continua sa vorbeasca si niciodata nu o vor face admirativ. Esti pe Planeta aceasta sa-ti fie tine bine nu sa te vorbeasca lumea de bine in timp ce ai neajunsuri si vise neindeplinite.

2. „Ce o sa le zic la parinti”? Studiourile de videochat ofera discretie, singura responsabila de pastrarea acestei discretii in raport cu familia esti tu. Daca se va afla, se va afla pentru ca ai spus persoanelor nepotrivite despre asta, care au continuat sa vorbeasca pana s-a ajuns la urechile familiei tale.

Noi recomandam tuturor modelelor sa mearga si sa spuna familiilor lor cu ce se ocupa. Parintii au darul de a intelege si a accepta lucrurile si alegerile copiilor lor mai mult decat ne putem imagina. Mai mult, ai ocazia sa le povesteti alor tai ce adevaruri vrei tu despre videochat, iar daca ratezi aceasta oportunitate, cei care vor „vorbi” in locul tau nu o vor face cu aceiasi blandete.

3. In decursul anilor, prin studiourile de videochat au trecut foarte multe studente de drept, medicina, AS (etc), ajungand ca in prezent acestea sa-si presteze meseriile invatate in studentie. Nu-i pasa nimanui cu ce te-ai ocupat in trecut daca esti un bun profesionist in meseria pe care o ai. Videochatul nu este ilegal, este doar considerat poate imoral de catre o parte a societatii.

Studiourile de videochat ofera posibilitatea unor tinere fete sa-si accelereze accesul la dorinte de implinire, indiferent ca aceste dorinte sunt legate de plata studiilor, de achizitionarea unui apartament, a unei masini, sau de fonduri stranse pentru o viitoare cariera sau afacere. E o oportunitate de care te incurajam sa profiti.

Agențiile NightProwl

Galați
București