De ce sa-ti convingi prietenele sa-ti devina colege la videochat

De ce sa-ti convingi prietenele sa-ti devina colege la videochat

Fiecare studio de videochat are propriile sale plusuri si minusuri ce tin de locatie (cat este de central pozitionata in oras , de mare, etc), de investitii (cum arata studioul respectiv), de premii obtinute, organizare si asa mai departe. Toate aceste elemente sunt extrem de importante si pot crea diferente majore in potentialul de business, mai exact in cat poate castiga un model intr-un studio Vs. alt studio. Uneori aceste diferente pot sa fie enorme, de nivelul miilor sau chiar zecilor de mii de dolari lunar.

Dar stabilim de dragul acestui articol ca fiecare model a facut deja o alegere, si este parte a unui colectiv deja, indiferent de numele studioului de videochat pe care l-a ales.

Cum am mai spus si in alte articole, fiecare studio de videochat Bucuresti are nevoie de modele, asa cum orice alta afacere are nevoie de angajati, specialisti si colaboratori. Dar in videochat nu este intotdeauna simplu sa angajezi, intr-un sistem in care fiecare are o parere, nu intotdeauna informata sau lipsita de preconceptii, despre videochat. Cum poate orice model sa beneficieze de acest sistem? Este relativ simplu :

Fiecare studio are un program de recomandare sau de afiliere. Practic daca recomanzi prietenelor tale sa se angajeze la studioul in care deja lucrezi poti primi un bonus „de recomandare”, pe care de regula il vei incasa la finalizarea unei „angajari” a colegei tale. Aceasta angajare are poate uneori nevoie de confirmare din partea studioului (modelul recomandat sa aibe deja cateva saptamani lucrate) inainte sa incasezi bonusul respectiv.

De la studio la studio acest bonus poate sa difere si poti incasa de la $100 la mii de dolari pentru recomandarea respectiva.

Cum este la NightProwl : timp de 6 luni de zile modelul care a recomandat o prietena va primi un bonus de la studio, fara ca incasarile si castigurile colegei sa fie afectate in vre-un fel, de 10% din ceea ce modelul recomandat castiga la NightProwl. Sa spunem ca va genera o medie de $3000 in fiecare perioada , asta inseamna $6000 lunar , iar totalul in 6 luni ajunge la $36,000 de dolari, din care 10% inseamna 3,600. Nu e doar foarte OK pentru tine sa o ai colega pe prietena ta , e si profitabil sa incasezi un bonus de recomandare.

Agențiile NightProwl

Galați
București