Cel mai bun studio de videochat din orasul Galati

Cel mai bun studio de videochat din orasul Galati

E normal ca atunci cand citesti site-urile, reclamele sau ofertele studiourilor de videochat din Galati sa te lovesti si de sintagmele „suntem cei mai buni” sau „studioul numarul 1 din Galati„. A scrie niste texte pe un site e simplu, iar a avea impresia despre noi insine ca suntem cei mai buni nu e intotdeauna un lucru negativ.

Fiind totusi atat de multe studiouri #1 in Galati, dorim sa ne recomandam. Pe persoana fizica cum ar zice un fost Primar din Bucuresti. Matematica in general nu minte, nu are cum, si atunci vom recurge la formule matematice in acest sens, numarand tot ce se poate numara pentru a obtine un raspuns la intrebarea „este NightProwl Studio cel mai bun studio de videochat din Galati ?” .

Sa incepem de la rezultatele financiare. Aproape constant studioul nostru de videochat propune modele pentru top 3 incasari Jasmin. Chiar ne pare rau ca nu este afisat top 10 pentru ca acolo avem intotdeauna minim 2 modele. Cum acest top 10 nu este afisat am putea presupune ca si celelalte studiouri de videochat au modele in top 10 ? Posibil, de ce nu. Insa prezenta noastra vizibila in top 3 modele pe LiveJasmin este de necontestat.

Sa trecem mai departe prin recorduri. Recordul de incasari pe LiveJasmin de un model se sex feminin este stabilit de un model NightProwl Galati. Noroc ati putea spune, si am putea sa fim total de acord. Norocul nu este totusi intotdeauna intamplator. Importand o sintagma din fotbal : „norocul tine intotdeauna cu cei mai buni”. Dar nu putem folosi o sintagma din fotbal pentru a ne declara cei mai buni. Insa recordul de peste $82.000 ramane .

Premii. Sigur, exista francize internationale la noi in oras care au probabil nu o vitrina de trofee ci o camera de trofee. Intorcanu-ne in fotbal probabil doar Barcelona sau Real Madrid au mai multe trofee. Posibil, cine sta sa le numere ? Dar cate din aceste trofee sunt acordate modelelor din Galati din aceasta franciza ? Ar fi interesant de stiut . NightProwl are la activ peste 50 de nominalizari si premii inca dinainte de „internationalizarea” noastra prin deschiderea studiourilor din Constanta, Iasi si Bucuresti . Alte numere … alte incurcaturi .

Asadar este destul de dificil de concluzionat care este cel mai bun si profesionist studio de videochat din Galati. Chiar si matematic.

Tu ce parere ai ?

Agențiile NightProwl

Galați
București