Despre programul Studio Certificat Jasmin

NightProwl este unul din cele mai bune studiouri de videochat din lume și unul din principalii parteneri ai platformei LiveJasmin.

NightProwl este cel mai vechi și constant studio cu certificare Jasmin din lume, cu foarte multă experiență în această industrie și un nivel ridicat de profesionalism, ce îți oferă încrederea și garanția că poți deveni un model de succes.

Parteneriatul dintre studioul nostru și cea mai mare platformă de streaming din lume - LiveJasmin - reprezintă pentru tine un dublu avantaj : acela de a lucra într-un studio serios și profesional, dar și extra avantajele pe care doar modelele studiourilor Certified le primesc. Pentru tine aceste lucruri înseamnă șanse mult mai mari, trafic mult mai mult, și oportunități cu adevărat imense de a reuși și de a câstiga foarte mulți bani.

Extra promovare

Vei primi mai mult trafic decât la orice alt studio de videochat din România.

Account Management

Vei avea o persoană dedicată care se va ocupa de contul și succesul tău.

Training de top

Poți face parte din studioul cu cele mai bune rezultate per model din industrie.

Conexiunea de business și parteneriatul cu Jasmin ce datează de peste un deceniu reprezintă pentru noi o confirmare și apreciere a standardelor și a rezultatelor bune și constante, dar și o recunoaștere a profesionalismului, seriozității și corectitudinii studioului nostru în raport cu partenerii și modelele sale.

Be a JASMIN Model

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscinga elit, sed do eiusmod incididunt dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendisse ultrices risus

  • Nam luctus dui quis erat ultrices ut hendreri
  • Tincidunt vivamus nec blandit nunc et
  • Accumsan metus lignment egestas dolor neque
schedule an appointment

Parteneriatul cu Jasmin

LiveJasmin este de peste 20 de ani liderul pe piața de streaming și divertisment online din întreaga lume, o companie gigant cu sedii în Luxemburg, Budapesta, Los Angeles și Barcelona, și cu un ecosistem propriu ce conține companii de hosting, procesare a plăților, trafic și media buying (etc) ce îi asigura atât succesul cât și stabilitatea.

Urmând principii de afaceri similare și fiind la rândul nostru o companie ce a livrat viziune și inovație industriei de videochat la nivel global, programul Jasmin Certified reprezintă doar un pas natural de a întări relațiile excelente dintre cele două entități.

A lucra într-un studio cu Certificare Jasmin presupune o certitudine și o confirmare în plus pentru orice model că studioul respectiv oferă :

  • cele mai bune condiții de muncă
  • cel mai bun program de training
  • oportunitatea reală de a genera venituri considerabil mai mari decât dacă ai lucra la orice alt tip de studio de videochat.

Suntem, dovedind prin rezultate, unul din cele mai performante studiouri din lume, oferind calitate și seriozitate modelelor noastre, inovație și garanția lucrurilor bine făcute.

Care pot fi câștigurile ?

Răspunde la un test grilă cu 10 întrebări și îți vom putea estima sumele pe care le poți câștiga dintr-o colaborare cu studioul nostru de videochat.