Recomandare : cele mai bune site-uri de videochat în 2023

Recomandare : cele mai bune site-uri de videochat în 2023

Există zeci de oferte ale platformelor de videochat din intreagă lume, dar pe care să o alegi? Care este cea mai profitabilă alegere? Vom încerca să te ajutăm și să dezbatem această temă în articolul următor.

Pentru a ridica orice perdea de fum, trebuie să facem câteva precizări. Atunci când cauți informații despre care este cel mai bun site de videochat pe care să lucrezi și pe care să câștigi foarte mulți bani, majoritatea articolelor pe care le vei găsi pe internet sunt opinii ale altor studiouri, și e absolut normal ca fiecare dintre acestea să afirme că cele mai profitabile platforme sunt acelea cu care ei colaborează. Nu este nimic anormal sau greșit în asta, dar pentru a te ajuta să te informezi, considerăm această precizare ca fiind importantă, și să privești acele topuri sau informații ca fiind păreri si nimic mai mult.

Desigur, și NightProwl este tot un studio de videochat, iar dacă vorbim despre păreri, noi spunem că LiveJasmin este cel mai bun site de videochat din lume, conform cu experiențele noastre personale și câștigurile pe care am reușit să le generăm acolo. Totuși, cum spuneam , vrem să analizăm cifre și statistici pentru a genera un top al celor mai bune site-uri de chat, și exact asta vom face în continuare.

Mai există însă o perspectiva cel puțîn la fel de importantă de analizat înainte , și anume dacă vei alege să lucrezi pe un singur site sau să faci streaming simultan pe mai multe platforme in același timp.

AȘADAR, PE UN SITE SAU PE MAI MULTE ?

În cei aproape 20 de ani pe care i-am petrecut în această industrie, nu am văzut niciodată un model care să câștige cu adevărat sume foarte mari de bani lucrând pe mai multe site-uri în același timp. Dar și aici se poate ridica o altă întrebare, și anume, dacă tu îți doreșți să câștigi niște bani și să te mulțumești cu relativ puțin, sau ti-ai dori să ajungi un model de succes ? Desigur că sunt foarte multe detalii de pus la punct atunci când dorești să devii un model de top, dar majoritatea acestora sunt lucruri pe care le poți învața sau dezvolta. Adevărată întrebare aici rămâne cât timp vrei să dedici acestei activități, întrucât un model de top lucrează că la un job normal, undeva la peste 40 de ore săptămânal.

Timpul alocat activității de model este esențial. Gândește-te că majoritatea site-urilor de top au mii de modele online la orice oră , și acestea sunt afișate în pagină (sau promovate) în funcție de anumiți factori sau algoritmi. Acumulezi vizibilitate atunci când ai o prezență online sufcient de bună (cum spuneam și mai sus , 40 de ore online în fiecare săptămâna, că la un loc de muncă normal). Dacă cauți cel mai bun site de videochat, pe care să faci bani fără să-ți dai interesul, fără să depui eforturi, și fără să dedici timp, atunci îți spunem din start că el nu există.

Ca să-ți răspundem la întrebarea dacă să lucrezi pe un site sau pe mai multe în același timp, îți dăm următorul exemplu. Știm deja că în sufragerie, ca orice om de pe planeta asta, ai un televizor, și îți ridicăm următoarea problema : de ce nu ai două ? De ce nu poți să fii atentă la două filme sau canale TV în același timp ? Iar în exemplul dat, nu trebuie să scrii sau să interacționezi cu televizorul, așa cum se întâmplă în videochat unde comunicarea și intractivitatea sunt cheile succesului. Având totul într-o singură pagină sau aplicație, deci lucrând pe un singur site, te asiguri că toată atenția și toate eforturile tale sunt distribuite corect.

Prin urmare, ceea ce cauți tu este cea mai bună platforma de videochat, una singură, și cea mai bună pentru tine. Ce tip de site ți se potrivește cel mai bine? În acest moment, în 2022, sunt două mari categorii de site-uri : freemium și premium. Diferența dintre cele două este substanțială. În premium ai o zona de free chat, unde nuditatea explicită este interzisă, și unde tu vei câștiga bani atunci când un membru al platformei te va lua în privat, unde el plătește, și doar el poate să te vadă. Ce se va întâmpla în privat depinde exclusiv de capacitatea ta de a socializa, poți stă de vorba cu orele, sau poți performa show-uri cu conținut explicit. În freemium totul funcționează că la un club de striptease, unde toată lumea te poate vedea, iar pentru lucrurile pe care le faci privitorii te vor recompensa cu tips-uri. În freemium nu prea putem vorbi de o abordare glamour sau non-adult, deși tehnic acestea sunt posibile.

Ce să alegi ? Dacă insiști totuși că nu vrei să petreci foarte mult timp online, atunci 100% răspunsul este freemium. În orice alt scenariu, alegerea site-ului se face în funcție de personalitatea ta și de capacitățile tale de a socializa. Socializarea se face în limba engleză, așadar cunoașterea acestei limbi este esențială atunci când vrei să abordezi videochatul cât mai non-erotic posibil.

Modelele care se dedică acestei activități câștigă peste 1000 de dolari pe zi, lucrând în jurul a 40 de ore săptămânal, cu seriozitate și determinare, la fel ca la oricare alt job. Desigur, sunt mulți alți factori care vor determina câștigurile tale, incluzând informarea, logistica, decorurile, tehnologia și modalitatea prin care vei acumula experiență.

Cele mai bune siteuri de videochat

Unele site-uri oferă comisioane mai mari, altele mai mici. Acesta nu trebuie să fie un criteriu esențial al selecției. Articolul ăsta încearcă să te ajute să-ți găsești cel mai potrivit site și nu cea mai potrivită sau cea mai mare ofertă. O astfel de abordare este greșită, pentru că , în funcție de capacitățile tale de a fi model de videochat în primul rând, uneori 30% din ceva consistent este cu mult mai mult decât 50% din nimic.

Site-urile de videochat premium au un model de business bazat în primul rând pe privaturi. Practic doar membrul care plătește te poate vedea (în privat), în timp ce în free chat te vede gratuit orice membru al site-ului, însă acest spațiu îl folosești că lounge și niciun conținut explicit / adult nu este permis aici. Dacă în premium totul se desfășoară „în spatele cortinelor închise” în freemium este exact opusul. Modelul performează show-uri erotice și activități explicite în free chat, în văzul tuturor, iar membrii „cotizează” prin tipsuri.

În aceste condiții, trebuie să împărțim topul celor mai bune site-uri de videochat în clasamente distincte, câte unul pentru fiecare din cele două categorii menționate.

Top siteuri Videochat Premium

#1 LiveJasmin

Este site-ul de premium numărul 1, această alegere fiind statistic bazată atât pe cantitatea de trafic de care beneficiază conform rapoartelor Alexa, cât mai ales pe calitatea acestora, majoritatea cheltuind sume imense de bani cu modelele lor favorite.

Competiția nu este extrem de acerbă, în general fiind prezente pe site 700-1000 de modele simultan, însă cerințele tehnice sunt extrem de ridicate, acesta fiind probabil și motivul pentru care sunt atât de puține modele și studiouri care lucrează eficient cu acest site. Va fi nevoie să investești masiv în tehnologie, logistică, decoruri și accesorii pentru a obține vizibilitate și a face bani cu adevărat pe acest site.

În rest, interfață este extrem de intuitivă și ușor de folosit, iar suportul oferit 24/7 este probabil cel mai bun pe care îl vei întâlni în această frumoasă industrie a videochatului.

#2 Streamate

Este un site de videochat lansat în 1999 care obține locul 2 în topul nostru pentru cele mai bune siteuri de videochat premium, conform statisticilor de trafic și indicatorilor de calitate a acestuia pe care i-am luat în calcul.

Am menționa aici două aspecte asupra cărora ar trebui reflectat, și anume că este singurul site din această listă care oferă un comision fix, de doar 30 de procente, cel mai mic. Un alt aspect observat în decursul anilor este acela că au obișnuința de a favoriza anumite modele, din anumite țări sau studiouri, fără să ia prea mult în considerare randamentul individual și factorii de performanță al unui model.

#3 Flirt4Free

Deși specificul acestui site este un amestec de premium cu elemente din zona de freemium, am decis să-l listăm aici, ocupând locul 3. În teorie, comisioanele oferite sunt chiar mai mici decât la Streamate, pornind de la doar 25%, dar în unele cazuri acestea pot ajunge undeva mai sus, cu multă muncă și rezultate obținute în timp.

Interfață nu este grea de folosit, însă există foarte multe setări și opțiuni care pot să fie derutante pentru un model începător. Așadar, dacă nu ai experiență deloc, sau dacă nu te consideri o persoană cu abilități tehnice în ale internetului, acest site nu este momentan pentru tine.

#4 ImLive

Este la rândul sau unul din pionierii industriei de streaming, și oferă comisioane de 30-35%. Dacă în urmă cu 7-10 ani era de cele mai multe ori opțiunea #1 pentru oricine dorea să câștige bani online, astăzi statisticile de trafic nu sunt deloc în favoarea lor, motiv pentru care se situiaza abia pe locul 4 în clasamentul nostru.

#5 XLoveCam

Ajunge pe locul 5 în clasamentul celor mai bune siteuri de videochat din lume, fiind totodată și cel mai recent lansat din cele prezente în lista noastră.

Statistic vorbind, platforma propune un trafic de calitate, de proveniență Vest Europeană, dar foarte puțini membrii plătitori din Statele Unite, motiv pentru care este și ultima opțiune / recomandare a noastră în materie de platforme premium.

Clasament platforme de Videochat Freemium

#1 Chaturbate

Chaturbate este conform tuturor indicatorilor cel mai mare site de videochat din zona freemium, cu puțin peste 4 milioane de vizitatori unici pe zi.

Ca toate celelalte site-uri din zona freemium, platforma îți permite să te exprimi liber, fără reguli exagerate sau stricte, așa cum este normal să se întâmple în zona de premium, acolo unde un anumit standard de calitate sau nuditate redusă trebuie să fie păstrat.

Un avertisment însă, din punct de vedere tehnic acest site nu este chiar pentru oricine, fiind destul de complex atunci când vrei să deschizi un cont de model, să faci streaming sau să obții suport atunci când ai nevoie de ajutor. Dar dacă ești o persoană răbdătoare, dispusă să învețe, și hotărâtă să lucreze pe zona de freemium, aceste lucruri nu ar trebui să te descurajeze.

#2 StripChat

Este una din cele mai recent lansate platforme. Spunem recent în situația în care marea majoritate a celorlalte site-uri de freemium din lista noastră au o vechime de 10 sau mai mulți ani în industria de divertisment online, iar StripChat a fost lansat abia în 2017.

Chiar și în aceste condiții, acest site se clasează pe poziția a doua în clasamentul nostru, datorită parametrilor excelenți în ceea ce privește traficul și calitatea acestuia (țările din care provin vizitatorii).

#3 BongaCams

A împlinit recent 10 ani de existență, fiind înființat în 2012. Este unul din cele mai vizitate siteuri din lume, uneori fiind chiar cel mai bine poziționat în statisticile Alexa. Calitatea traficului, cu mulți vizitatori din Europa de Est (Rusia, Ucraina, România, Polonia) îl plasează însă abia pe locul 3 în clasamentul recomandărilor noastre.

Interfața BongaCams pentru modele este extrem de ușor de utilizat. Un alt lucru excelent este faptul că oferă cel mai promt și consistent suport online, comparativ cu orice alt website din zona freemium.

#4 MyFreeCams

Acesta este pionierul zonei de freemium, fiind primul website din lume de acest profil, lansat în 2002. În acești peste 20 de ani a avut însă diverse oscilații între momente când accepta modele din România și momente mai puțin plăcute din acest punct de vedere.

Rămâne unul din giganții industriei , însă statisticile și recomandările generale îl plasează abia că a patra opțiune în topul celor mai bune platforme de chat.

#5 Cams.com

Cunoscut și sub numele de StreamRay, Cams.com este un alt veteran, fiind una din cele mai vechi platforme de streaming din lume, lansat acum mai bine de 20 de ani în zona de premium, și cu o tranziție ușoară către freemium în ultimii câțiva ani.

Un avertisment este legat de instabilitatea tehnică adeseori reclamată în social media de către comunitatea de modele și studiouri care activează aici. Interfața este extrem de basic, iar lipsa unei interfețe de mobile în anul de grație 2022 poate să fie considerată chiar jenantă pentru o companie cu o vechime și o reputație precum StreamRay.

Considerăm că acum ai suficiente informații pentru a alege cea mai potrivită platforma și să decizi informată dacă este mai bine pentru tine să alegi să muncești pe un singur site sau pe mai multe în același timp.

Mai mult decât atât, dacă vrei să lucrezi într-un studio de videochat, având aceste informații de mai sus poți face alegeri potrivite ție, alegând un loc de muncă unde sunt oferite platformele dorite de tine. În cazul în care îți dorești să lucrezi în studioul cu cel mai bun randament pe LiveJasmin, atunci suntem alegerea cea mai potrivită și așteptăm să ne contactezi și să începem o colaborare de succes împreună.

Become a Top Model

Lucrăm pe cele mai importante siteuri de videochat din categoria premium și generăm constant rezultate remarcabile din punct de vedere financiar.

  • Poți deveni și tu un model glamour de succes
  • Câștiguri financiare absolut uimitoare
  • Trafic și poziționare pe site premium
Programează interviu