Horoscopul aplicabil in videochat

Horoscopul aplicabil in videochat

Foarte multi oameni se orienteaza in viata condusi de fler, emotii, ba chiar mai mult de premonitii, intuitie sau chiar de zodiac. In acest context, cum ar arata zodiacul pentru modelele si studiourile de videochat, care ar fi cele mai compatibile zodii , ce zodii sunt productive sau daca vrei sa mergi chiar mai departe, ce zodie trebuie sa aibe seful sau trainerul tau .

Am documentat atent ce se spune despre fiecare zodie in parte si prin urmare va prezentam in continuare Zodiacul in videochat.

BERBEC
Berbecii sunt ambitiosi prin definitie iar unul din cele mai grave lucruri care li se poate intampla este acela de a fi subestimati. Nativii sunt mai energici si competitivi decat orice alte zodii, iar atunci cand isi definesc un obiectiv, nimeni si nimic nu il va opri sa obtina ceea ce isi doresc.

Atunci cand lucrezi cu un berbec nu se poate numi colaborare, ci razboi, iar daca acesta este sef, cu atat mai grav.

RECOMANDARE CATRE MODELE : evitati sefii sau trainerii care sunt sub semnul acestei zodii.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : Modelele sub semnul acestei zodii pot sa fie modele de real succes, cu un potential enorm, atat timp cat sunt apreciate la adevarata lor valoare. Lucreaza excelent cu sefii videochat din zodiile Gemeni, Leu, Sagetator si Varsator.

TAUR
Taurii nu au nicio problema cu taskurile sau joburile repetitive, insa nu pot performa in medii agitate sau pline de competitivitate, acest tip de environment transformandu-i in oameni stresati si morocanosi. Cata vreme se simt insa utili si vad oportunitati, sunt rabdatori si productivi.

RECOMANDARE CATRE MODELE : sefii Taur sunt foarte poiceputi la a spune NU! Sunt lipsiti de idei sau creativitate iar intr-un studio vor exista doar doua entitati : El si Restul.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : modelele din zodia Taur ating rareori apogeul din lipsa creativitatii, insa cu putin ajutor din partea unui sef sau a unui trainer din zodia Rac, Capricorn, Pesti sau Fecioara se pot obtine rezultate uimitoare.

GEMENI
Nativii din zodia Gemeni au nevoie de taskuri sau activitati care sa ii mentina focusati si motivati, in caz contrar se vor plictisi cu usurinta intrucat detesta cu adevarat rutina. Sunt excelenti comunicatori si au mereu capul pe umeri.

RECOMANDARE CATRE MODELE : a avea un sef din zodia Gemeni este ca si cum ai avea grija de un copil hiperactiv. Este genul de om care uita foarte repede, ba mai mult, nu va recunoaste niciodata ca a uitat.
RECOMANDARE PENTRU STUDIOURI : modelele din aceasta zodie muncesc foarte bine in doi, avand nevoie de un trainer cu experienta care sa le ajute in permanenta si sa le stimuleze creativitatea. Daca acest trainer este din zodia Berbec, Leu, Balanta sau Varsator, cu atat mai bine.

RAC
Nativii acestei zodii sunt persoane nobile, cu foarte multa imaginatie, extrem de meticuloase si protectoare. Nativii Rac mizeaza foarte mult pe propriul fler si ar putea sa fie catalogati drept lenesi desi in realitate doar au o abordare metodologica diferita fata de celelalte zodii. Tind sa ii ocroteasca pe cei din jur si sa ii ajute cu sfaturi .

RECOMANDARE CATRE MODELE : Racii au o mare problema de comunicare si nu stiu sa spuna ce au de spus, vorbind pe ocolite. Pregateste-te de o astfel de comunicare cu un sef sau trainer din aceasta zodie.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : modelele din zodia Rac sunt perfecte atat prin prisma faptului ca pot ajunge cu usurinta modele care sa castige foarte multi bani, cat si prin ajutorul pe care il va acorda colegelor mai noi. Se intelege excelent cu zodiile Berbec, Leu, Balanta si Varsator.

LEU
Nativii zodiei Leu sunt persoane sigure pe ele, optimiste si carismatice, care iubesc puterea si sa se afle la conducere. Leilor le place sa fie in centrul atentiei, sunt usor excentrici si cu simtul umorului, reusind sa iasa in evidenta si sa atraga toata atentia asupra lor.

RECOMANDARE CATRE MODELE : Sefii din zodia Leu sunt corecti, generosi, iar intr-o echipa condusa de un nativ al acestei zodii se va vedea armonie, apreciere si respect. Le place sa spuna oamenilor ce au de facut , insa rezoneaza cel mai bine cu persoanele creative de la care isi va asuma intotdeauna ideile. Daca stii sa comunici, un studio condus de un Leu este ideal, intrucat tot ce trebuie sa faci pentru a-i intra in gratii este sa-l lauzi.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : modelul Leu trebuie sa primeasca atentie. Multa atentie. Adaugand un mediu de lucru usor competitiv, femeia Leu va deveni extrem de creativa si va putea ajunge extrem de usor un model de top. Lucreaza ideal alaturi de sefi sau traineri din zodiile Berbec, Gemeni, Balanta sau Sagetator.

FECIOARA
Fecioarele sunt persoane cu pasiune pentru cunoastere si sens sau logica, meticuloase, echilibrate, orientate spre detalii, perseverente. Nu le place sa-si asume foarte multe riscuri si exceleaza doar in domenii care necesita precizie, cercetare sau atentie la detaliu, intrucat la partea creativa nu stau foarte bine.

RECOMANDARE CATRE MODELE : seful din zodia Fecioara trebuie sa stie tot si documenteaza tot in rapoarte si grafice, exceland ca sef din acest punct de vedere. Videochat-ul este insa o industrie creativa, motiv pentru care sefii din zodia Fecioara nu sunt predestinati sa exceleze la videochat. Eventual de evitat.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : chiar daca nu este cea mai creativa zodie, modelele din zodia Fecioara isi folosesc celelalte atuuri si pot lucra ore intregi pentru a atinge perfectiunea, cuvantul „mediocru” nu exista in disctionarul lor. Abordate corect, pot deveni modele de top, motiv pentru care le recomandam traineri din zodia Taur, Rac, Scorpion sau Capricorn.

BALANTA
Nativii acestei zodii sunt persoane sociabile, cu un discurs diplomat. Simt o nevoie fundamentala de interactiune umana si functioneaza ideal in parteneriate. In acest tip de ambient, Balanta poate sa fie considerata cea mai creativa zodie.

RECOMANDARE CATRE MODELE : Balantele ajung sa fie sefi din gresala sau prin mostenire, intrucat nu se dau in vant sa fie lideri sau conducatori. In acest context daca seful tau este Balanta, mai bine fugi tare!
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI: Balantele nu sunt persoane fara scrupule si tind sa se lase purtate de emotii, dar intr-un mediu de lucru placut si orientat catre socializare pot excela cu adevarat si pot genera castiguri fabuloase ca modele de videochat.

SCORPION
Scorpionii sunt firi analitice si intuitive, persoane dinamice, creative si in acelasi timp pragmatice. Totusi, deseori se confrunta cu probleme emotionale si de cadere psihica si au nevoie de sustinere si incurajari. Nimeni, dar NIMENI nu are dreptul sa le spuna ce sa faca. Intotdeauna asteapta ajutorul celor din jurul sau, dar rareori il ofera in schimb.

RECOMANDARE CATRE MODELE : sefii din zodia Scorpion sunt vizionari si pasionati de orice task au de facut, adora sa lucreze contracronometru si nu se da inlaturi de la nimic. Un model de videochat are nevoie de un astfel de sef, mai putin atunci cand propria ta zodie este Taur sau Leu.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : Nativii zodiei vad totul asemeni unei competitii si rareori accepta ideea de a-si asuma greseli sau erori pe care le comite. Rezoneaza excelent atunci cand colaboreaza cu absolut orice zodie, dar nu se poate intelege niciodata cu un sef sau un trainer din zodia Taur sau Leu.

SAGETATOR
Sagetatorii sunt oameni boemi, persoane spirituale, etice. Le place enorm sa calatoreasca si sa aibe un loc de munca care sa le permita asta. Sunt orgoliosi , dorind in marea majoritate a situatiilor sa-si impuna propriul punct de vedere.

RECOMANDARE CATRE MODELE : Sefii din zodia Sagetator nu sunt cei mai diplomati oameni din lume si vor fi intotdeauna directi in comunicare. Au in schimb simtul umorului si isi incurajeaza modelele spre o viata armonioasa si sanatoasa. Daca ai o personalitate care se pliaza pe aceasta descriere pentru un sef, atunci studioul condus de un Sagetator poate sa fie ideal pentru tine.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : Nativii zodiei Sagetator sunt recunoscuti pentru faptul ca exceleaza in industria pentru divertisment. Atat timp cat i se acorda oportunitatea si libertatea de a-si indeplini visele de a calatori, poate performa si poate ajunge foarte rapid un model de mare succes.

CAPRICORN
Nativii zodiei Capricorn sunt cunoscuti ca unele dintre cele mai bine organizate persoane, mereu inzestrate cu rabdare si generand in permanenta idei uimitoare, sunt productivi si se vor descurca intotdeauna in situatii pe care le percep ca fiind provocari.

RECOMANDARE CATRE MODELE : Seful Capricorn este unul din cei mai buni sefi pe care ai putea sa-l ai, incredibil de inteligent si intotdeauna calm si diplomatic, chiar si in conditii de presiune sau stres maxim. Rezoneaza cu atat mai bine cu zodiile : Taur, Fecioara, Scorpion si Pesti.
RECOMANDARE CATRE STUDIOURI : modelele din aceasta zodie se dedica si se concentreaza foarte mult pe reusita profesionala si nu este interesat de prieteniile cu alte modele. Entuziasmul Capricornilor paleste daca nu sunt tratati, stimulati sau recompensati asa cum se cuvine.

VARSATOR
Varsatorii nu sunt mari iubitori de rutina, acestora le place intotdeauna sa incerce lucruri noi si apreciaza atunci cand au taskuri variate, avand o imaginatie foarte bogata. Aceasta este o zodie care prefera aventurile si experientele noi, avand nevoie de foarte multa libertate in gandire.

RECOMANDARE PENTRU MODELE : sefii din aceasta zodie sunt deseori visatori si traseaza obiective mult prea ambitioase, uneori chiar exagerate sau intangibile. Varsatorii resping ideea de a fi sefi si se vad mai degraba ca fiind negociatori, motivatori sau mediatori, motiv pentru care nu-ti recomandam sa lucrezi intr-un studio de videochat condus de un Varsator, pentru ca un studio, ca orice alta companie, are nevoie in primul rand de un sef , un lider.
RECOMANDARE PENTRU STUDIOURI : Varsatorii se plictisesc destul de repede si isi cauta un alt colectiv atunci cand simt ca lucrurile stagneaza sau cand intervine rutina si predictibilitatea. Varsatorii pot performa si pot ajunge modele de succes doar intr-un mediu sanatos, creativ si performant.

PESTI
Nativii acestei zodii sunt cunoscuti pentru loialitatea pe care o demonstreaza si harnicie, dar numai atunci cand se simt in locul potrivit. Au principii solide de la care nu se indeparteaza niciodata. Creativitatea nativilor este mereu resimtita, iar in unele domenii exceleaza, succesul lor fiind datorat creativitatii.

RECOMANDARE PENTRU MODELE : sefii din zodia Pesti vin mereu cu idei si solutii pentru a rezolva orice problema. Este un sef ideal pentru modelele care se pliaza si demonstreaza caracteristicile specifice zodiei : loialitate si harnicie. Se intelege perfect cu nativii din Taur, Rac, Capricorn si Scorpion.
RECOMANDARE PENTRU STUDIOURI : Nativele zodiei Pesti sunt creative, intuitive si de obicei exceleaza in domeniile artei si frumosului, ceea ce le face candidate ideale pentru a deveni foarte rapid modele de top.

Agențiile NightProwl

Galați
București