Dupa TES numaram peste 100 de prezente la evenimentele de videochat

Dupa TES numaram peste 100 de prezente la evenimentele de videochat

O noua luna calendaristica, un nou eveniment. De aceasta data am participat la TES (The European Summit) , editia de primavara de la Lisabona / Portugalia.

De ce un studio de videochat sa participe la aceste evenimente ? Raspunsul este simplu : evolutia si progresul vine intotdeauna din informare, iar evenimentele de acest gen, discutiile face to face cu diverse persoane si personalitati din industria de videochat, mediul placut dar profesional al acestor evenimente, toate aceste elemente sunt intotdeauna un progres, o cale de a ne informa, o cale de a face business, o cale de a crea noi partaneriate care sa aduca plusuri modelelor noastre . Evident, progres.

Dupa Lisabona numaram peste 100 de evenimente internationale la care am participat in ultimii 6-7 ani , mai mult decat orice alt studio de videochat din Iasi. Si repetam : mai mult decat orice alt studio de videochat din Romania. Pentru ca vrem sa fim cei mai buni si pentru ca investim astfel in formarea si informarea staffului nostru, astfel incat acestia sa poata ajuta modelele sa progreseze si sa castige cat mai multi bani.

Become a Top Model

Lucrăm pe cele mai importante siteuri de videochat din categoria premium și generăm constant rezultate remarcabile din punct de vedere financiar.

  • Poți deveni și tu un model glamour de succes
  • Câștiguri financiare absolut uimitoare
  • Trafic și poziționare pe site premium
Programează interviu