Cum sa alegi un studio de videochat in 2024

Oferte peste oferte, mii si mii de dolari, bunusuri peste bonusuri, websiteuri pline de testimoniale. Cum sa faci insa diferenta atunci cand iti cauti un studio de videochat in care sa lucrezi.

Cele mai multe siteuri si pagini de social media ale studiourilor de videochat spun in marea lor majoritate cam acelasi lucru , oferind seriozitate, confidentialitate , legalitate si posibilitatea de a deveni o femeie independenta si plina de bani.

Vedem in testimoniale fete care lucreaza la studiourile de videochat si care pretind ca au castigat in doar sase luni bani cu care au fost si la Milano la shopping, si-au luat si un Range Rover nou-nout, si au avut si masa la LOFT de 1 mai. Minunat, nu ? Dar mai este videochatul acel domeniu de activitate din care absolut toata lumea reuseste sa faca zeci de mii de dolari lunar ? Si chiar daca da , chiar atat de repede ? In mai putin de 6 luni sa-ti iei o masina de 100,000 Euro ? Mai gandeste-te atunci cand iti doresti angajari videochat.

Videochatul este si va ramane un job extrem de bine platit atunci cand facem comparatie cu orice alt domeniu de activitate din Romania , tinand cont ca nu ai nevoie nici de diploma , nici de masterat pentru a face performanta in aceasta industrie . Dar revenind , cum putem sa facem diferenta dintre un studio de videochat in care lucrurile acestea sunt reale sau cat mai aproape de realitatea prezentata, si cele in care lucrurile stau diametral opus. Taskul este pe cat de simplu la prima vedere pe atat de complex.

Doar citind continutulul unui site, eventual si uitandu-ne pe niste poze este foarte greu sa tragi o concluzie . Si atunci nu include si nu exclude de pe lista ta studiouri care sunt foarte aproape sau foarte departe de locuinta ta . Alegerea sau respingerea unui studio de videochat in acest fel nu este deloc o alegere sanatoasa pe termen lung . Tu iti doresti sa lucrezi intr-un studio care te poate ajuta cel mai mult, chiar daca acesta poate sa fie ceva mai departe de locuinta ta in comparatie cu alte studiouri din proximitate.

Deja lista cu potentiale studiouri s-a scurtat destul de mult . Si ? Ce facem cu aceasta lista acum ? Hai sa incepem sa sunam si sa incercam sa aflam cat mai multe informatii la telefon, in special legate de ofertele si bonsurile existente pe site. Nu ar trebui sa aibe nimic de ascuns si nu ar avea nicio scuza sa nu-ti ofere aceste detalii. Daca ti se raspunde ca „mai bine discutam lucrurile astea la un interviu” , atunci fii amabila si inchidei telefonul. Acesta nu este studioul in care sa-ti doresti sa ajungi .

Daca insa primesti detalii la telefon , incepe sa-ti programezi interviurile si sa mergi la cat mai multe. Ba chiar fii super transparenta cand esti la un interviu si explica ca mai ai si alte interviuri programate. Reactia interlocutorului te va putea ajuta sa iei aceasta decizie mai tarziu.

Apropos . Interviurile se tin intotdeauna la studio daca studioul nu are nimic de ascuns. Daca esti mai degraba invitata la o cafenea pentru a sustine un interviu, atunci zi pas din start.

Si daca tot ai ajuns la interviu, cere sa vizitezi studioul , sa vezi cum arata acesta, daca informatiile si pozele prezente pe site sunt conforme cu realitatea , daca decorurile sunt chiar de lux, daca tehnologiile chiar sunt de ultima generatie.

Pune de asemeni toate intrebarile , inclusiv legate de taxe, impozite si de legalitate .

Crede-ma , cateva ore de reasearch te vor ajuta sa ajungi la un studio de videochat potrivit pentru tine . Mai degraba pierzi cateva ore facand research si mergand la interviuri decat sa pierzi saptamani sau poate chiar luni lucrand intr-un studio in care la final vei concluziona ca nu este loc ceea ce iti doreai cu adevarat. Imi vei multumi mai tarziu.

Agențiile NightProwl

Galați
București