Jasmin Academy la Budapesta 2018

Jasmin Academy la Budapesta 2018

La mijlocul lunii noiembrie 2018 a avut loc la sediul din Budapesta al celor de la LiveJasmin editia a doua a evenimentului Jasmin Academy . La acest eveniment au participat aproximativ 180 de persoane cu reprezentare aproximativ egala din Romania , Columbia si Rusia – cele trei mari piete de continut pentru industria de videochat . Scopul : informare despre ultimile noutati , noi oportunitati dar si recapitulari care intotdeauna sunt utile atat celor mai vechi in domeniu (o recapitulare nu strica niciodata) cat mai ales celor mai noi in domeniu .

Am avut de asemeni oportunitatea , in calitate de Studio Certified (alaturi de celelalte studiouri cu statut similar) , sa participam la un Product Testing – in cadrul caruia am oferit feedback cu privire la instrumentele pe care LiveJasmin urmeaza sa le lanseze , si am fost informati in avans despre acestea .

Am avut de asemeni o intalnire de business cu managementul LiveJasmin , ocazie cu care am revizuit vechile discutii si proiecte , am verificat stadiul de dezvoltare a acestora si am setat noi targeturi pentru viitor , lucruri si discutii menite sa dezvolte (inclusiv financiar) relatia de afaceri dintre NightProwl Studio si LiveJasmin .

Ca de obicei , studioul nostru a fost reprezentat atat de colegii de la Galati cat si de catre cei de la Constanta . Ne declaram multumiti de reusita evenimentului , de informatiile acumulate , de businessul dezvoltat , si nu in ultimul rand te tratamentul VIP cu care am fost intampinati . Le multumim partenerilor nostrii si abia asteptam editia a treia !

Agențiile NightProwl

Galați
București