Sfaturi utile pentru a castiga si mai multi bani ca model de videochat

Sfaturi utile pentru a castiga si mai multi bani ca model de videochat

Sunt zeci de mii de modele de videochat care lucreaza pe zecile de platforme de specialitate existente. Exista de asemeni alte zeci de mii de influenceri ai industriei care performeaza pe platforme similare vanzand propriile clipuri sau fotografii. Cum poti ajunge sa castigi mai multi bani din videochat ? Urmeaza cu strictete aceste 5 sfaturi pe care ti le oferim :

LUCREAZA PE UN SINGUR SITE

Stim ca este greu si ca fiecare vrea sa castige cat mai mult si cat mai repede, dar videochatul este la randul sau un domeniu competitiv si trebuie sa te faci remarcata, iar asta poate sa dureze timp, chiar si cateva luni de zile. Ca in orice alt job, trebuie sa ai consistenta si mai ales rabdare. „Capcana” de a lucra haotic pe mai multe site-uri este de evitat. Gaseste-ti site-ul in care crezi ca vei reusi sa faci diferenta si exploreaza-l cu rabdare, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

FII UNICA

Indiferent de siteul pe care doresti sa lucrezi, sunt deja multe fete frumoase pe site. In concluzie, frumusetea nu reprezinta elementul esential care sa-ti aduca succesul si castigurile la care visezi. Gaseste metode prin care sa fii originala si unica, prin care sa creezi o dinamica placuta si atractiva in room-ul tau de chat : vorbeste (voce) cat mai mult, zambeste, foloseste-ti mimica si limbajul trupului, danseaza, fi intr-o continua miscare.

Este de asemeni important sa ai consecventa in stil. Daca ai decis ca vrei sa-ti construiesti un stil fiind imbracata intr-un anumit fel, atunci nu schimba acest stil de la o zi la alta.

IMAGINEA TA TREBUIE SA FIE LA SUPERLATIV

Am spus intr-un alt articol ca atunci cand vorbim despre imaginea unui model de videochat nu facem referire directa la frumusetea naturala. Imaginea inseamna mult mai mult decat atat : machiaj, imbracaminte, accesorii, setari tehnice , logistica si asa mai departe.

Trebuie sa petreci suficient timp offline pentru a te asigura ca imaginea ta online va fi perfecta, chiar daca acest timp offline inseamna timp „pierdut” pentru a face un makeup impecabil sau pentru a te documenta asupra unei aplicatii sau setari tehnice care sa-ti aduca un plus in tot ceea ce inseamna imagine.

EXPERIMENTEAZA PERMANENT

Daca esti la inceputuri,sau daca ai deja o experienta dar nu ai ajuns la rezultatele financiare dorite, atunci e momentul sa experimentezi noi stiluri, noi abordari. Atunci cand ceva nu merge, indiferent ca vorbim despre videochat sau despre orice domeniu de activitate, este necesar sa schimbam ceva. Ce anume ? Am putea teoretiza pe acest aspect foarte mult, insa ceea ce conteaza este propria ta personalitate si propriile tale idei. Tu ce ai vrea sa faci? Ce idei ai ? Indiferent cat de „stupida” poate sa sune o idee, de ce sa nu o experimentezi ?

Exploreaza noi orizonturi, noi modalitati , noi abordari, si gaseste acel stil sau abordare care sa te faca unica si atractiva. Nu copia de la nimeni, incearca sa devi modelul de la care altele sa copie sau sa imite.

CREAZA-TI UN PORTOFOLIU IN SOCIAL MEDIA

Daca am stabilit deja ca este cel mai OK sa lucrezi pe un singur site, atunci este ideal sa folosesti resurse si timp in a-ti construi un portofoliu in social media. Nu se va intampla sa ai mii sau zeci de mii de followers peste noapte, dar atunci cand vei ajunge la astfel de rezultate vei putea deja sa experimentezi si alte modalitati de a castiga foarte multi bani (inclusiv prin vanzarea de imagini sau clipuri asa cum spuneam si mai sus).

Pare incredibil de simplu si chiar asa si este. Dar totul se construieste in timp si cu putina rabdare, cu consecventa si multa munca si determinare.

Agențiile NightProwl

Galați
București