Angajare modele videochat

Găsești pe această pagină toate informațiile necesare pentru a ne cunoaște și pentru a înțelege cum funcționează studioul nostru.

NightProwl Studios

Iași
Galați
București

Beneficiile modelelor

Descoperă beneficiile oferite de NightProwl Studio tuturor modelelor cu care colaborează. Îndrăznește să pășești în luxoasa lume a videochatului.

Become a Top Model

Lucrăm pe cele mai importante siteuri de videochat din categoria premium și generăm constant rezultate remarcabile din punct de vedere financiar.

 • Poți deveni și tu un model glamour de succes
 • Câștiguri financiare absolut uimitoare
 • Trafic și poziționare pe site premium
Programează interviu

Un comision corect de 50%

Vei găsi cu siguranță oferte ale altor studiouri de videochat mai tentante decât comisionul de 50% oferit de NightProwl Studio, însă acele oferte nu vor cuprinde multitudinea de beneficii profesionale enumerate mai jos, și nici garanția unor câștiguri mari. Este o chestiune de aritmetică elementară să înțelegi că 50% din ceva extrem de consistent înseamnă mai mult decât 70 sau chiar 80 de procente din nimic. În acest context, pe lângă garanția unor câștiguri financiare foarte mari, modelele noastre au și următoarele servicii sau beneficii la dispoziție :

  .
 • transparență totală, studioul nostru nu aplică amenzi și nu are clauze contractuale ascunse;
 • suport și traineri de top prezenți în studio 24/7;
 • concursuri lunare extrem de motivante cu premii în bani sau obiecte vestimentare de le creatori de top;
 • investim zeci de mii de dolari în marketing, astfel încât traficul tău și promovarea să fie la standarde ridicate;
 • cele mai moderne facilități, decoruri de lux și servicii adiționale gratuite (apă plată, cafea, etc);
 • portofoliul tău foto-video va fi creat de cei mai buni fotografi și videografi din România, fără să te coste nimic;
 • beneficiezi de articole vestimentare și produse de make-up gratuit și necondiționat;
oferta angajare modele videochat

Salariu minim garantat

Prin această garantare contractuală, vei avea siguranța că veniturile tale vor fi cel puțin egale, dacă nu chiar mai mari decât salariul minim agreat și garantat. Cu alte cuvinte, dacă ți se garantează un venit minim de 10,000 lei iar în luna respectivă tu obții venituri de doar 6.000, atunci NightProwl îți va plăti diferența de 4.000 lei.

 • Salariul minim garantat variază între 4.000 și 12.000 lei în funcție de aptitudinile tale de a negocia și de nivelul tău de cunoaștere a limbii engleze. Din acest motiv negocierea salariului se va face întotdeauna în engleză, iar dacă nu cunoști această limbă salariul tău nu poate depăși o garantare de 6.000 lei.
 • Dacă deja lucrezi într-un alt studio de videochat și nu ești mulțumită de randamentul pe care îl ai acolo, atunci îți vom garanta media câștigurilor pe care deja le ai la studioul respectiv, în limita a $10.000 lunar.

Bonus la angajare $500

Deși este nimit bonus la angajare, acesta nu este plătit la interviu sau la semnarea contractului ci în momentul în care bifezi a 40-a ora lucrată la NightProwl Studio, ceea ce înseamnă cu aproximație în a 5-a zi lucrată alături de noi. Întrucât primul tău payment îl vei încasa în aproximativ 25 de zile de la începerea colaborării, acest bonus are rolul de a te ajută să traversezi această perioada fără să-ți lipsească lucruri esențiale.

Bonus de recomandare $750

Cunoști prietene sau amice care și-ar dori o carieră de model în videochat ? Atunci recomandă-le NightProwl Studio și vei primi un bonus de recomandare în valoare de 750 de dolari. Acesta este plătit extrem de transparent, primii 250 de dolari urmând să-i primești în momentul în care recomandarea ta efectuiază primele sale 40 de ore online , iar restul de $500 de dolari urmând să-i primești în prima perioadă de plată în care modelul recomandat de tine are programul complet de 80 de ore lucrate.

Acces la operații estetice

Putem discuta de finanțarea gratuită a operațiilor tale estetice, însă numai după ce colaborarea noastră are o vechime de minim 10 săptămâni. Vei putea opta pentru finanțare gratuită în schimbul unei perioade contractuale extinse, sau de un împrumut pe care îl vei achita ulterior.

Program flexibil și zile de concediu

Chiar dacă îți vine să crezi sau nu, suntem singurul studio de videochat care îți oferă un program flexibil și oportunitatea unor vacanțe de 10 zile la fiecare 10 săptămâni lucrate (aproximativ două luni și jumătate). Ai foarte multă flexibilitate în a-ți organiza programul, și punem foarte mare preț pe zilele tale libere și timpul tău de odihnă.

Condiții de angajare

 • vârsta minimă 18 ani;
 • fire sociabilă și serioasă, determinată să realizeze lucruri mari;
 • experiența în domeniu NU este necesară;
 • cunoașterea limbii engleze nu este obligatorie;
 • aspect fizil plăcut și îngrijit.
 • Acte necesare pentru angajare : carte de identitate validă

Interviul de angajare constă într-o discuție relaxată și transparență în care să ne cunoaștem reciproc și pe durata căruia să-ți răspundem la toate întrebările pe care le ai. Nu există probe practice. Dacă în urma interviului decidem de comun acord să începem o colaborare, abia atunci vom avea nevoie de documentele tale și de agrearea termenilor contractuali, moment din care suntem într-un parteneriat corect și productiv.

Dacă ulterior începerii colaborării îți dorești să pleci, din orice motiv, vei putea renunta fără să existe consecințe.

Contactează NightProwl

Suntem încântați de interesul acordat studioului nostru și abia așteptăm să te cunoaștem și eventual să începem o frumoasă colaborare împreună.

BUCUREȘTI

STUDIO IAȘI

GALAȚI

Programează un Interviu

(Opțional) spune-ne câteva lucruri despre tine, dacă ai mai lucrat în domeniu sau ce așteptări ai de la NightProwl Studio