Filme pe care orice model de video chat trebuie sa le urmareasca

Filme pe care orice model de video chat trebuie sa le urmareasca

Daca iti doresti sa te angajezi la videochat, sau daca esti deja model de videochat, sunt cateva recomandari de filme sau documentare pe care ti le recomandam si pe care ar fi bine sa le cauti si sa le urmaresti , cu siguranta te vor ajuta si te vor indruma mai mult decat iti poti imagina. Iti recomandam astfel urmatoarele 3 titluri :

Prima recomandare este CAM , un film din 2018 care sa te ajute sa intelegi sistemul de videochat. Desigur, ca orice film sunt multe exagerari pentru dramatizare si sunt multe diferente intre modul in care industria de videochat este privita si functioneaza in America Versus Romania.

A CAM LIFE , a fost filmat inclusiv in Romania si echipa noastra se bucura de faptul ca au avut o contributie foarte mare la realizarea acestui film-documentar. Vei invata cum functioneaza, cat este de complex acest domeniu, si totusi cat este de simplu sa castigi foarte multi bani.

THE DEVIL WEARS PRADA. Cu exagerarile de rigoare, un studio de videochat functioneaza similar cu o agentie de modeling & fashion, motiv pentru care va recomandam acest film care sa va inspire si sa va motiveze.

Agențiile NightProwl

Galați
București